swaghos Decapat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.301 Çözümler 49 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Scorn, Steam'de %75 indirimle 4,74 USD (194 TL)'ye düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Scorn, Steam'de %75 indirimle 4,74 USD (194 TL)'ye düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.003 Çözümler 40 Yer New York 15 Ağustos 2025 #2 Nasıl bir oyun.
swaghos Decapat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.301 Çözümler 49 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Andy deufresne dedi: Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Fiyatın üstünde yer alıyor.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 832 Çözümler 3 15 Ağustos 2025 #4 Andy deufresne dedi: Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok garip gerici bişey bulmaca falan çözüyosun diyalog falan yok hiç.
Andy deufresne dedi: Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok garip gerici bişey bulmaca falan çözüyosun diyalog falan yok hiç.
Ravenholm Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 3 16 Ağustos 2025 #5 Andy deufresne dedi: Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Game pass'ten ilk çıktığında bitirmiştim, bulmaca, yürüme simülatörü tarzında, kısa süreli, atmosferi değişik ve karanlık. Oyun bir şeyler anlatmaya çalıştı ama bana geçmedi, sıkılarak oyunun sonuna gelmiştim. Bu fiyata değeceğini düşünmüyorum.
Andy deufresne dedi: Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Game pass'ten ilk çıktığında bitirmiştim, bulmaca, yürüme simülatörü tarzında, kısa süreli, atmosferi değişik ve karanlık. Oyun bir şeyler anlatmaya çalıştı ama bana geçmedi, sıkılarak oyunun sonuna gelmiştim. Bu fiyata değeceğini düşünmüyorum.