Scorn neden hak ettiği değeri göremedi?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Medikal
Merhaba oynadınızmı bilmiyorum ama gerek bulmaca kısımları gerek atmosferi gerek ortamları gerek verdiği prometheus havası beni benden aldı. Ne kadar sattı bilemiyorum güncel sayıları bulamadım. Yine de hak ettiği değerin yarısını bile göremediğine eminim oynayanlar yorum yapabilir mi? Siz ne düşünüyosunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu biraz oynamayı denedim. Normalde o tarz oyunları çok ta severim. Hiç sevmedim o oyunu. Ne sana yapacağın şeyi söylüyor. Öyle mağara mağara gezdim durdum. Ayrıca oyunda benim gibi baş ağrısı çekenler varsa direkt oynarken baş döndüren yapısı var. Çok rahatsız etti beni ve direkt iade ettim.

Bence sende oyunun sürekli oyuncunun elinden tutması gerektiğini düşünen tayfadansın. Aksine beni kendine çeken,hiçbir şey söylemeyip anlatmayıp bir şeyleri hayal gücüne bırakan bir oyun olması oyunu daha da güçlü kılmış.

Sadece içerisindeki vahşet ve cinsel içeriği bu denli abartılı olmasa bu kadar bile satacağını düşünmüyorum. Bence hak ettiği kadar satmış ve övgü almış bir yapım.

Evet dediğin doğru olabilir ama ben gerçekten uğraşmayı sevmiyorum açıkçası. Bu sebeple biraz denedim şansımı yok olmadı sonra bir de dediğim gibi baş dönmesi falan da yapınca oynamadım.

Evet dediğin doğru olabilir ama ben gerçekten uğraşmayı sevmiyorum açıkçası. Bu sebeple biraz denedim şansımı yok olmadı sonra bir de dediğim gibi baş dönmesi falan da yapınca oynamadım.

Olmayınca olmuyor tabii

Sadece içerisindeki vahşet ve cinsel içeriği bu denli abartılı olmasa bu kadar bile satacağını düşünmüyorum. Bence hak ettiği kadar satmış ve övgü almış bir yapım.

İnsanlığın kökeni zaten cinsellik ve vahşet değil mi hocam bence anlatmak istediği de tam olarak bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…