Scorpion exo 1400 EVO II Air alınır mı?

PieCat

Decapat
Daha fazla  
Aslında bu kaskı zaten almıştım. Ancak kask ile kaza yapıldı. Aynısını yeniden almak istiyorum fakat şu anda hiçbir yerde stokta bulamıyorum. Bu kaskın stoğu ne zaman yenilenir, bilgisi olan var mı?
Ayrıca bu seviyede alternatif olarak hangi kasklar önerilir, fikri olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleme:
Motomaxta Scorpion exo 1400 EVO II Air Carbon modeli yok. Kaza cuma günü yapıldı kask hakkında konuşmamız pazar gününü buldu maalesef.

Link: Scorpion EXO 1400 Evo II Air Carbon Kapalı Motosiklet Kaskı Siyah Fiyatı ve Özellikleri

Kalanlar da XS ebatında ve Carbon olmayan modeller o yüzden bana uygun değil.
Başka rengini alabilirsin. Carbon yazma nedeni malzemesi değil dış tasarımı. 1400 EVO II modellerinin hepsinin malzemesi aynı.

Bende bir tane normal R1 Evo var birde Carbon modeli var aradaki tek fark dış görünüşü. Yanlışın var bu konuda.
Motomax aciklamasinda kaplama olarak yazıyor bide notmal 1400 modelinden biraz daha hafif olmasindan yol cikarak boyle bir yorumda bulundum ozur dilerim yanlisim varsa. Bu arada motomax bayilerine stok için sorabilirsiniz bursa motoroadda buldum kaskı.

Bende bir tane normal R1 EVO var bir de Carbon modeli var aradaki tek fark dış görünüşü. Yanlışın var bu konuda.

Karbon modelleri gerçekten karbondur. 1400 Air modeli ise fiberglassdır. (kendilerine özel bir yapıda normal fiberglass değil) kaynak ise kendi siteleri. Karbon modeline "scorpionexo's revolutionary Ultra tct 3K Carbon fiber Shell for aircraft-grade impact dispersal." ve normal modeline "revolutionary pre-preg Technology developed by scorpionexo for unrivaled protection. Multi-layered Ultra tct pre-preg Shell combines fiberglass and poly-resin fibers for minimized weight, maximized strength, and superior impact dispersal." yazmışlar.

Bende bir tane normal R1 EVO var bir de Carbon modeli var aradaki tek fark dış görünüşü. Yanlışın var bu konuda.

R1 modeli de aynı olmalı. Karbon yazıyorsa karbonfiber yazmıyorsa ve karbonfiber modeli varsa fiberglass ve poly-resin karışımı. Renklerinin ve desenlerin fiyatı değiştirdiği doğru ama karbon modelleri desenden dolayı değil, karbonfiber olduğundan dolayı pahalı.

Son düzenleme:
Karbon modelleri gerçekten karbondur. 1400 Air modeli ise fiberglassdır. (kendilerine özel bir yapıda normal fiberglass değil) kaynak ise kendi siteleri. Karbon modeline "scorpionexo's revolutionary Ultra tct 3K Carbon fiber Shell for aircraft-grade impact dispersal." ve normal modeline "revolutionary pre-preg Technology developed by scorpionexo for unrivaled protection. Multi-layered Ultra tct pre-preg Shell combines fiberglass and poly-resin fibers for minimized weight, maximized strength, and superior impact dispersal." yazmışlar.

R1 modeli de aynı olmalı. Karbon yazıyorsa karbonfiber yazmıyorsa ve karbonfiber modeli varsa fiberglass ve poly-resin karışımı. Renklerinin ve desenlerin fiyatı değiştirdiği doğru ama karbon modelleri desenden dolayı değil, karbonfiber olduğundan dolayı pahalı.
Bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı