ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.574 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı Dün 22:47 #11 Dogukappa dedi: Konu açsam yardımcı olur musunuz konu sahibinin konusunu işgal etmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
Dogukappa dedi: Konu açsam yardımcı olur musunuz konu sahibinin konusunu işgal etmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 649 Makaleler 1 Çözümler 1 Dün 23:02 #12 Dogukappa dedi: @murathanc yok hocam gözlük kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ben gözlük kullanıyorum da kaskın güneş gözlüğü normal gözlüğüme engel olur mu acaba diyecektim Düzeltme güneş vizörü yok Exo 391 de.. Bu şaşırttı. Biraz daha araştırmam gerekecek Son düzenleme: Dün 23:13
Dogukappa dedi: @murathanc yok hocam gözlük kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Ben gözlük kullanıyorum da kaskın güneş gözlüğü normal gözlüğüme engel olur mu acaba diyecektim Düzeltme güneş vizörü yok Exo 391 de.. Bu şaşırttı. Biraz daha araştırmam gerekecek