Scorpion Exo 491 vs MT Thunder 4 SV

Tunahansolar

Picopat
Daha fazla  
Bu iki kas arasında çok kaldım. KN6100 Pro intercom aldım ikisine de uyuyor intercom. Fakat MT Thunder 4 SV modeli için çok rüzgar alıyor diyorlar racing tipi motor kullanıyorum. Hangi kask benim için daha uygun olur hangisi daha kalitelidir?

Ben Exo 491 aldım... Kask kaliteli ama rüzgar sesi almayan kask var mı bilmiyorum, geçen kulaklık takmadan 80-90 km yol yaptım ve inişte bir süre kendi sesimi bile duymakta zorlandım. Kulak tıkacı olmadıktan sonra her kask rüzgar alır.

491 kullanıyorum R25 ile 120 km hızla kaza yaptım gayet güzel koruma sağladı rüzgar sesi konusunda bir şey diyemeyeceğim ilk kaskım olduğu için fakat beni o kadar rahatsız etmiyor.

Ben Exo 491 aldım... Kask kaliteli ama rüzgar sesi almayan kask var mı bilmiyorum, geçen kulaklık takmadan 80-90 km yol yaptım ve inişte bir süre kendi sesimi bile duymakta zorlandım. Kulak tıkacı olmadıktan sonra her kask rüzgar alır.

Thunder 4 ile aynı segmentte diğer kasklara göre daha rahatsız edici bir rüzgar alıyor diyorlar. O yüzden sormuştum. İkinci el AGV k5s almayı düşünüyorum. Genel olarak aynı fiyattalar hangisi daha mantıklı olur?

491 kullanıyorum R25 ile 120 km hızla kaza yaptım gayet güzel koruma sağladı rüzgar sesi konusunda bir şey diyemeyeceğim ilk kaskım olduğu için fakat beni o kadar rahatsız etmiyor.
Tamamdır teşekkür ederim. Değerlendireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı