SCP-087 neden bitmedi?

lagafendi

Picopat
Daha fazla  
Dünden beridir oynadığım o scp oyununun sonuna geldim. 50. katlarda canavarı görenler olmuş, ben 1629 buçukta o beyaz yüzü gördüm ve ne yapacağımı bilemedim. SCP vakfında keşif 4 silinmiş. Beyaz yüzün yanına gelince bana saldırmak yerine yok oldu. Çoğu kişi bu katlarda oyunu bitiyor fakat benim oyunda nedense bitmedi. 1800'lerdeydim, yürüdüğüm merdiven kırıldı ve siyah bir yere düştüm. Önümde uzun bir koridor vardı ve koridorun sonunda çok uzaktan o beyaz yüzün bana doğru baktığını gördüm. Arkamı döndüğümde bir duvar vardı ve duvarda "welcome to the forgotten part of the experiment they can't see us here" yazıyordu. O beyaz yüz bana yaklaşıyordu sonra az da olsa görmemi sağlayan o ışık kesildi ve arkamı döndüğümde o canavar 1 cm yanımdaydı ve oyun çöktü. Oyunun dosyalarını araştırdığımda o beyaz yüzün yaklaşınca ahtapotumsu bir görünümü olduğunu gördüm fakat kolları çok sivriydi. Herhalde bu oyunun sonu buydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…