Denizz0 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 212 23 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben SCP Containment Breach oynuyorum. Başka bir bilgisayara geçtim ve o bilgisayarda "Memory Access Violation" hatası veriyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, ben SCP Containment Breach oynuyorum. Başka bir bilgisayara geçtim ve o bilgisayarda "Memory Access Violation" hatası veriyor. Ne yapmalıyım?
Efe Aksu Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Denizz0 dedi: Merhaba, ben SCP containment Breach oynuyorum. Başka bir bilgisayara geçtim ve o bilgisayarda "Memory Access violation" hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1833463 Genişletmek için tıkla... Çözdün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Denizz0 dedi: Merhaba, ben SCP containment Breach oynuyorum. Başka bir bilgisayara geçtim ve o bilgisayarda "Memory Access violation" hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1833463 Genişletmek için tıkla... Çözdün mü?
KS KS Denizz0 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 212 5 Kasım 2023 #3 Efe Aksu dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum malesef. Artı 0 Eksi
Efe Aksu dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum malesef.
oddpropatron Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD Radeon RX 5700 | işlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor | RAM: 16 GB Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 Denizz0 dedi: Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor ama çözümünü bulamadım çözdüğün videoyu bulabilir misin? Denizz0 dedi: Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi videodan çözdüğünüz hatırlayabilir misiniz çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen. Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Denizz0 dedi: Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor ama çözümünü bulamadım çözdüğün videoyu bulabilir misin? Denizz0 dedi: Hocam çözmüştüm bir videodan ama hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi videodan çözdüğünüz hatırlayabilir misiniz çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen.