emirrakinn08 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 İndirdik oyunu ama nasıl beraber oynayacağımızı çözemedik.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Multiplayerdan server oluşturup harita ismi zorluk gibi adımları yapıp davet edin arkadaşınızı. Herkes hazır verince de başlar zaten.
Multiplayerdan server oluşturup harita ismi zorluk gibi adımları yapıp davet edin arkadaşınızı. Herkes hazır verince de başlar zaten.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #3 emirrakinn08 dedi: İndirdik oyunu ama nasıl beraber oynayacağımızı çözemedik. Genişletmek için tıkla... Sunucu oluşturuyorsunuz, kişi sayısı vs. belirleyip arkadaşlarınızı davet ediyorsunuz.
emirrakinn08 dedi: İndirdik oyunu ama nasıl beraber oynayacağımızı çözemedik. Genişletmek için tıkla... Sunucu oluşturuyorsunuz, kişi sayısı vs. belirleyip arkadaşlarınızı davet ediyorsunuz.
emirrakinn08 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 Chomusuke dedi: Sunucu oluşturuyorsunuz, kişi sayısı vs. belirleyip arkadaşlarınızı davet ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Shift + Tab da davet edemiyorum.
Chomusuke dedi: Sunucu oluşturuyorsunuz, kişi sayısı vs. belirleyip arkadaşlarınızı davet ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Shift + Tab da davet edemiyorum.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #5 emirrakinn08 dedi: Shift + Tab da davet edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz lobideyken arkadaşlarınızı steam arkadaş listesinden davet edebiliyor olmanız lazım shift + tab ile. Oyunu başlatmadan önce, lobideyken mi deniyorsunuz?
emirrakinn08 dedi: Shift + Tab da davet edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz lobideyken arkadaşlarınızı steam arkadaş listesinden davet edebiliyor olmanız lazım shift + tab ile. Oyunu başlatmadan önce, lobideyken mi deniyorsunuz?