O okkayreis Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Normalde böyle bir hata almadım hiç, oyuna girdiğimde ''memory access violation'' hatası alıyorum. Çözümü varsa sevinirim. ? Dosya Ekleri IMG20240609201232.jpg 163,5 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 9 Haziran 2024
Normalde böyle bir hata almadım hiç, oyuna girdiğimde ''memory access violation'' hatası alıyorum. Çözümü varsa sevinirim. ?
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 okkayreis dedi: Normalde böyle bir hata almadım hiç, oyuna girdiğimde ''memory access violation'' hatası alıyorum. Çözümü varsa sevinirim. ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada birisi bunu demiş ve bununla sorunu çözenler olmuş. Artı 0 Eksi
okkayreis dedi: Normalde böyle bir hata almadım hiç, oyuna girdiğimde ''memory access violation'' hatası alıyorum. Çözümü varsa sevinirim. ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada birisi bunu demiş ve bununla sorunu çözenler olmuş.