Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Ben SCP: Containment Breach multiplayer oyununda "unable set to graphich mode" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Ben SCP: Containment Breach multiplayer oyununda "unable set to graphich mode" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Merhaba, oyuna hangi çözünürlükle giriyorsunuz ? Eğer çözünürlüğü değiştirebiliyorsanız oyuna 1024x768 ile ya da ona yakın bir değerle girmeyi deneyin. Eğer o da olmazsa oyunu pencereli modda açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Merhaba, oyuna hangi çözünürlükle giriyorsunuz ? Eğer çözünürlüğü değiştirebiliyorsanız oyuna 1024x768 ile ya da ona yakın bir değerle girmeyi deneyin. Eğer o da olmazsa oyunu pencereli modda açmayı deneyin.
KS KS Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Mauro Emanuel Icardi dedi: Merhaba, oyuna hangi çözünürlükle giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normalde 1280x720 ben sonra 1920x1080 yaptım ama ikisi de olmadı. Artı 0 Eksi
Mauro Emanuel Icardi dedi: Merhaba, oyuna hangi çözünürlükle giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normalde 1280x720 ben sonra 1920x1080 yaptım ama ikisi de olmadı.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Kerpeten _Ali dedi: Normalde 1280x720 ben sonra 1920x1080 yaptım ama ikisi de olmadı. Genişletmek için tıkla... daha düşük değerlerde açmayı deneyin olmazsa yukarıda dediğim gibi pencere modunda açmaya çalışın. Artı 0 Eksi
Kerpeten _Ali dedi: Normalde 1280x720 ben sonra 1920x1080 yaptım ama ikisi de olmadı. Genişletmek için tıkla... daha düşük değerlerde açmayı deneyin olmazsa yukarıda dediğim gibi pencere modunda açmaya çalışın.
KS KS Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 Mauro Emanuel Icardi dedi: daha düşük değerlerde açmayı deneyin olmazsa yukarıda dediğim gibi pencere modunda açmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşımda çalıştı ve hiç açılmıyor. Artı 0 Eksi
Mauro Emanuel Icardi dedi: daha düşük değerlerde açmayı deneyin olmazsa yukarıda dediğim gibi pencere modunda açmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşımda çalıştı ve hiç açılmıyor.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 Kerpeten _Ali dedi: Ama arkadaşımda çalıştı ve hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi ? Eğer orijinal değil ise farklı kaynaktan indirmeye çalışın. Artı 0 Eksi
Kerpeten _Ali dedi: Ama arkadaşımda çalıştı ve hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi ? Eğer orijinal değil ise farklı kaynaktan indirmeye çalışın.
KS KS Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 Mauro Emanuel Icardi dedi: Oyun orijinal mi? Eğer orijinal değil ise farklı kaynaktan indirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Orijinal. Artı 0 Eksi
Mauro Emanuel Icardi dedi: Oyun orijinal mi? Eğer orijinal değil ise farklı kaynaktan indirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Orijinal.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #8 Kerpeten _Ali dedi: Orijinal. Genişletmek için tıkla... O halde tek çare oyunu Win 7 uyumluluğu ile başlatmak olacak bir dener misiniz ? Artı 0 Eksi
Kerpeten _Ali dedi: Orijinal. Genişletmek için tıkla... O halde tek çare oyunu Win 7 uyumluluğu ile başlatmak olacak bir dener misiniz ?
KS KS Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #9 Mauro Emanuel Icardi dedi: O halde tek çare oyunu Win 7 uyumluluğu ile başlatmak olacak bir dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
Mauro Emanuel Icardi dedi: O halde tek çare oyunu Win 7 uyumluluğu ile başlatmak olacak bir dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #10 Kerpeten _Ali dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın özellikler kısmına gelin ve uyumluluk kısmına tıklayın oradan oyunu Windows 7'ye ayarlayın. Eğer bu da olmazsa oyunu 1080 çözünürlüğün altında açmaya çalışın. Tek vereceğim tavsiye bu kaldı Artı 0 Eksi
Kerpeten _Ali dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın özellikler kısmına gelin ve uyumluluk kısmına tıklayın oradan oyunu Windows 7'ye ayarlayın. Eğer bu da olmazsa oyunu 1080 çözünürlüğün altında açmaya çalışın. Tek vereceğim tavsiye bu kaldı