Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Ben SCP: Containment Breach multiplayer oyununda "unable set to graphich mode" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Ben SCP: Containment Breach multiplayer oyununda "unable set to graphich mode" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #11 baris2356 dedi: Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın özellikler kısmına gelin ve uyumluluk kısmına tıklayın oradan oyunu Windows 7'ye ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyince size haber veririm. Artı 0 Eksi
baris2356 dedi: Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın özellikler kısmına gelin ve uyumluluk kısmına tıklayın oradan oyunu Windows 7'ye ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyince size haber veririm.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 Lemfp_77 dedi: Tamamdır deneyince size haber veririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Eğer olmazsa dediğim gibi 1080 çözünürlüğün altında açmaya çalışın oyun "sisteminiz yeni ise" problemli oluyor. Artı -1 Eksi
Lemfp_77 dedi: Tamamdır deneyince size haber veririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Eğer olmazsa dediğim gibi 1080 çözünürlüğün altında açmaya çalışın oyun "sisteminiz yeni ise" problemli oluyor.