K kErEm2829 Femtopat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Çözüm Nemai 20 Haziran 2024 kErEm2829 dedi: SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad kullanarak açıyor onlar. Steam'den alabilirsiniz veya ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz Soundboard olması lazım ismi.
kErEm2829 dedi: SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad kullanarak açıyor onlar. Steam'den alabilirsiniz veya ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz Soundboard olması lazım ismi.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 kErEm2829 dedi: SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad kullanarak açıyor onlar. Steam'den alabilirsiniz veya ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz Soundboard olması lazım ismi. Artı 0 Eksi Çözüm
kErEm2829 dedi: SCP SL'de herkes müzik açıyor ben açamıyorum nasıl açılacağını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Soundpad kullanarak açıyor onlar. Steam'den alabilirsiniz veya ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz Soundboard olması lazım ismi.
KS KS K kErEm2829 Femtopat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 Hangi alternatifleri önerirsin? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 kErEm2829 dedi: Hangi alternetifleri önerirsin? Genişletmek için tıkla... Soundboard işte. Soundpad'in demosunu da kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
kErEm2829 dedi: Hangi alternetifleri önerirsin? Genişletmek için tıkla... Soundboard işte. Soundpad'in demosunu da kullanabilirsiniz.