Scp: Sl GTX 1650 sistem kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
Sistem:
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM
500 GB Crucial M2 SSD

Ekipmanlar:
WINDOWS 11 Home Single Language.
Fare: Corsair Katar Pro
Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe
Meslek
Öğrenci
Sistemim bu şekilde ama oyun kasıyor internette şunu gördüm oyun optimizasyonu çok kötüymüş ama sistemim önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor. Bana önerebileceğiniz ayar var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Optimizasyonu çok kötü GTA 5'i açan PC bile kasıyor hatta oyunu açtığımda kamyon sesi geliyordu laptoptan cidden leş bir oyun.

Oyunu sevdim ama FPS sıkıntıları devam ederse bırakacağım oyunu şimdi başka cevapları bekliyorum.

Optimizasyonu çok kötü GTA 5'i açan PC bile kasıyor hatta oyunu açtığımda kamyon sesi geliyordu laptoptan cidden leş bir oyun.

GTA 5'i 6 yıllık PC de açıyor hocam GTA 5 çok fazla sistem isteyen bir oyun değil, bu nasıl benzetme?

Oyunu sevdim ama FPS sıkıntıları devam ederse bırakacağım oyunu şimdi başka cevapları bekliyorum.

1080p High olarak RDR 2 gibi son çıkan oyunlarda akıcı oynatan bir kartın bu tarz oyunlarda kasmasının sebebi optimazyondur.

GTA 5'i 6 yıllık PC de açıyor hocam GTA 5 çok fazla sistem isteyen bir oyun değil, bu nasıl benzetme?

1080p High olarak RDR 2 gibi son çıkan oyunlarda akıcı oynatan bir kartın bu tarz oyunlarda kasmasının sebebi optimazyondur.

İnternette RTX 2060 Ryzen 5 3600'lı adam aşırı akıcı oynuyor video atabilirim sistem farkı ama bilmiyorum

Yok yani yüksek sistem gereksinimli oyunları kast etmiştim.

İnternette RTX 2060 Ryzen 5 3600'lı adam aşırı akıcı oynuyor video atabilirim sistem farkı ama bilmiyorum
Senin ekran kartın GTX 1650 ve işlemcin i5-9300H sence internette RTX 2060, Ryzen 5 3600'lı adam oyunu oynarken akıcı olması normal değil mi aradaki senin sistem özelliklerin ile onun sistem özelliklerinde fazla fark var çok normal akıcı oynaması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı