SCp vakfı gerçek mi?

MUSTAFA0780

Hectopat
Daha fazla  
Bu aralar YouTube'da sürekli karşıma çıkıyor "dedektif Void. Scp animasyonları" bu eğlenceli animasyonları izlemek gerçekten güzel ama aklımda bir şüphe var gerçekten var mı?

Belki de gerçektir, ve ortada herkese açık bir şekilde bırakıp ''Bu mizah ya'' diyerek gerçekleri ciddiye almamamızı sağlıyorlardır...
Dostum gerçek değil tabii ki de. SCP 096 gerçek olsa ortaya çıkabilecek kaosu hayal et. SCP 001 gerçek olsa din kavramı yerle bir olur. Gerçek değil tabii ki.

Acaba?

SCP'ler senin benim gibi kisiler tarafindan yazilan detayli creepypastalardan ibaret. Gercek olma ihtimalleri yok.

Bu aralar YouTube'da sürekli karşıma çıkıyor "dedektif Void. Scp animasyonları" bu eğlenceli animasyonları izlemek gerçekten güzel ama aklımda bir şüphe var gerçekten var mı?

Ben scp hayraniyim ve adimdan da belli ve scp gercek değil bu kurgu sadece, hem gercek olsaydi bu felaket olurdu Ve Scp'lerden kac tane var ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Gölün isterdi gerçek olsun ruhi çenette zirilyon tane şu scp yi görmeye gittim vidosu çeksin. Ama maalesef değil.

Böyle bir vakıf olucak tüm belgeleri her şeyi ifşa olucak ve oturcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…