Scptoolkit Bluetooth görmüyor

gambler28

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün PS3 kolu aldım ve bunu bilgisayarıma bağlamak istiyorum. İnternet de çeşitli videolar izledim her kısmı eksiksiz yapıyorum fakat Bluetooth kısmına geldiğimde bilgisayarımın Bluetooth'unu göremiyorum. Üstelik laptop kullanıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mıdır? Sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü Bluetooth'u tanıtamadım.

Dosya Ekleri

• Bluetooth.JPG
    42,2 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağdaki çubuktan aşağı indirmeyi dener misin? Görünmesi lazım.

Maalesef indirmeme rağmen gözükmüyor. Mouse, klavye bir de WLAN adapter var.

Bluetooth açık mı? Açık değilse aç. Bağlı cihaz varsa bağlantıyı kes. Bu işlem, başka Bluetooth cihazı kullanmanıza izin vermeyecek ve Bluetooth'u yalnızca DS3 kontrolcünüz için ayıracaktır.

Evet Bluetooth açık. Biliyorum kullanamayacağımı ama daha bağlanamıyorum bile. İnternet de izlediğim bütün videolarda herkes çıkıyor fakat bende yok can sıkıcı bir durum neye göre çıkıyor anlam veremiyorum her şey eksiksiz.

Aygıt yöneticisi üstünden Bluetooth cihazınızı devre dışı bırakın. Ardından yeniden başlatıp tekrar etkinleştirmeyi deneyin.

Bende de böyle olmuştu bu şekilde çözmüştüm.

Hangisine tıklayıp kaldıracağım?

Dosya Ekleri

• Bluetooth.JPG
    18,3 KB · Görüntüleme: 132
En alttaki Realtek olanı.

Bu durum SCPtoolkit driverini kullandığın için olmuş. Bluetooth aygıtını eski haline döndürmek için Aygıt yöneticisinden "libusbK USB Device" klasöründeki bluetooth olanı seçip sürücü güncelle demen yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…