S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar normalde exe çıkması gereken yerde dosyalar çıkıyor ve dosyaların içinde hiçbir exe dosyası yok ne yapmam gerek? PC'ye format attım başıma ilk defa böyle bir şey geldi oyunları kurdum tekrar format da atmak istemiyorum. Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Arkadaşlar normalde exe çıkması gereken yerde dosyalar çıkıyor ve dosyaların içinde hiçbir exe dosyası yok ne yapmam gerek? PC'ye format attım başıma ilk defa böyle bir şey geldi oyunları kurdum tekrar format da atmak istemiyorum. Yardım.
F FatalCastle Femtopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 qualcomm_driver.zip drive.google.com Hocam rastgele bir dosya elime geldi dener misiniz acaba? ben şahsen indirdiğiniz dosyalarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum
qualcomm_driver.zip drive.google.com Hocam rastgele bir dosya elime geldi dener misiniz acaba? ben şahsen indirdiğiniz dosyalarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum