Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 500GB SSD Ekran kartı GT 1030 Anakart ASUS TUF GAMING B560M-PLUS İşlemci İ3-10105F ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim).
ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim).
Çözüm EldrithcWraith 4 Haziran 2022 Y451 dedi: ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim). Genişletmek için tıkla... SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun.
Y451 dedi: ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim). Genişletmek için tıkla... SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Y451 dedi: ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim). Genişletmek için tıkla... SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
Y451 dedi: ScpToolkit kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Sorun şu ki, artık ses duyamıyorum (birden fazla kulaklık denedim). Genişletmek için tıkla... SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun.
KS KS Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 EldrithcWraith dedi: SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Force install'ın orada ses driverı göremedim. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Force install'ın orada ses driverı göremedim.
alp3ren Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 EldrithcWraith dedi: SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... hocam mouse gitti ne yapabilirim Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: SCPToolKiti kaldırın, ses driveri haricinde force install seçeneğiyle tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... hocam mouse gitti ne yapabilirim