Scrap mechanic açılışta takılma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Scrap mechanic oynamaya çalıştığımda ya başlangıçta axolot ekranında ya da dünyayı açarken yükleme ekranında donuyor, tıklayınca da yanıt vermeyi kesiyor. Oyun Steam'de, nasıl çözebilirim bunu? Oyunu silip yüklemektense önce çözüm önerilerini denemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce de bu sorunu pek çok kez yaşamıştım. Uzun bir aradan sonra dün girince fark ettim. İlk deneyişimde açılmadığından konuyu açtım. Mesajı gördükten sonra deneyince açıldı bekleyince. Ancak bugün girmeye çalıştığımda yine aynı sorunla karşılaştım. İkinci denememde açıldı. Yok mudur bunun bir çözümü?
Bu arada kelime mi bulamadınız :D "click"lemeden nedir?

Daha önce de bu sorunu pek çok kez yaşamıştım. Uzun bir aradan sonra dün girince fark ettim. İlk deneyişimde açılmadığından konuyu açtım. Mesajı gördükten sonra deneyince açıldı bekleyince. Ancak bugün girmeye çalıştığımda yine aynı sorunla karşılaştım. İkinci denememde açıldı. Yok mudur bunun bir çözümü?
Vallahi hocam 100 kere girdiysem 100 kere de yanıt vermeme belirtisi gösterdi 99'unda girdi. Bekleyince olur sorun ciddiye binerse dosyaları doğrulayın. Diskinizi kontrol edin. SDD yok ise SSD'ye geçin.
Bu arada kelime mi bulamadınız :D "click"lemeden nedir?
Doğru söylüyorsunuz. Hızlıca yazınca aklıma gelen ilk kelimeydi. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı