G Guyuyu Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Ben bir araba oyunu yapmak istiyorum, kodlarını biliyorum da onlarda algılama alanında W basılı mı kodları lazım fakat benimki mobil bir oyun olacak. Mesela sahnede tıkladığımda W tuşu işlemini görecek bir kukla kodu yazmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Ben bir araba oyunu yapmak istiyorum, kodlarını biliyorum da onlarda algılama alanında W basılı mı kodları lazım fakat benimki mobil bir oyun olacak. Mesela sahnede tıkladığımda W tuşu işlemini görecek bir kukla kodu yazmak mümkün mü?
B bl108 Femtopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2024 #2 Mümkün kardeşim Kuklalar kısmından 4 adet arrow al Her birinin yönünü istediğin şekilde ayarla Sonra 4 adet haber oluştur Haberlerin isimlerini yön isimleri olarak yaz. Neyse unutmuşum onun videosu vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görür mü?
Mümkün kardeşim Kuklalar kısmından 4 adet arrow al Her birinin yönünü istediğin şekilde ayarla Sonra 4 adet haber oluştur Haberlerin isimlerini yön isimleri olarak yaz. Neyse unutmuşum onun videosu vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görür mü?