H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #1 Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor.
Çözüm H H Hector Salamanca 26 Mayıs 2023 cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar Scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... dwoxty dedi: Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Hocamlarım teşekkür ederim sorun eskisini kullandığımdanmış yenisini yükleyince çözüldü.
cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar Scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... dwoxty dedi: Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Hocamlarım teşekkür ederim sorun eskisini kullandığımdanmış yenisini yükleyince çözüldü.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 Hector Salamanca dedi: Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.987 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Artı 0 Eksi
Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı sorgulamak istedim. Belki bir ihtimal kapalı, ondan dolayı açılmıyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü çalışması için USB hata ayıklama modu açık olması gerek. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı sorgulamak istedim. Belki bir ihtimal kapalı, ondan dolayı açılmıyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü çalışması için USB hata ayıklama modu açık olması gerek.
dwoxty Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 Hector Salamanca dedi: Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Scrcpy uzun süredir kullanıyorum fakat bugün çalışmamaya başladı. Tıklıyorum açmak için 1 saniyelik gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı.
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #6 cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar Scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... dwoxty dedi: Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Hocamlarım teşekkür ederim sorun eskisini kullandığımdanmış yenisini yükleyince çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
cumali_032 dedi: Ayarlar ve geliştirici ayarlarından, USB hata ayıklama modu açık mı? Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: Scrcpy'nin olduğu klasörde CMD açıp aşağıdaki komutu girin. Sonra tekrar Scrcpy'yi çalıştırın. Kod:Panoya kopyala adb kill-server Hocam aylardır kullanıyorum diyor, yani kapalı olmasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... dwoxty dedi: Usta telefon driverları kur ya da güncelle bende de aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Hocamlarım teşekkür ederim sorun eskisini kullandığımdanmış yenisini yükleyince çözüldü.