MyniwGuels Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Hocam ben Scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ben Scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm GremoryRias 17 Ağustos 2024 Releases · Genymobile/scrcpy Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Windows 64 Bit ise, scrcpy-WIN64-xxx.zip yazanı değilse scrcpy-WIN32-xxx.zip yazanı indirin.
Releases · Genymobile/scrcpy Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Windows 64 Bit ise, scrcpy-WIN64-xxx.zip yazanı değilse scrcpy-WIN32-xxx.zip yazanı indirin.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #2 Releases · Genymobile/scrcpy Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Windows 64 Bit ise, scrcpy-WIN64-xxx.zip yazanı değilse scrcpy-WIN32-xxx.zip yazanı indirin. Artı 0 Eksi Çözüm
Releases · Genymobile/scrcpy Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Windows 64 Bit ise, scrcpy-WIN64-xxx.zip yazanı değilse scrcpy-WIN32-xxx.zip yazanı indirin.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.455 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 17 Ağustos 2024 #3 Release scrcpy v2.6.1 · Genymobile/scrcpy To receive a notification on new releases, click on Watch > Custom > Releases on the top. scrcpy v2.6.1 Changes since v2.6: Inject finger input whenever possible (#5162, #5163) Highlights See v... github.com "Scrcpy-WIN64-V2.6.1.ZIP" Artı 0 Eksi
Release scrcpy v2.6.1 · Genymobile/scrcpy To receive a notification on new releases, click on Watch > Custom > Releases on the top. scrcpy v2.6.1 Changes since v2.6: Inject finger input whenever possible (#5162, #5163) Highlights See v... github.com "Scrcpy-WIN64-V2.6.1.ZIP"
ebru1441 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ağustos 2024 #4 MyniwGuels dedi: Hocam ben scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu galiba kendi sitesi. yada buradan da indirebilirsiniz daha güvenilir geldi Artı 0 Eksi
MyniwGuels dedi: Hocam ben scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu galiba kendi sitesi. yada buradan da indirebilirsiniz daha güvenilir geldi
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #5 MyniwGuels dedi: Hocam ben Scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
MyniwGuels dedi: Hocam ben Scrcpy adlı uygulamayı indirmek istiyorum da hangi site doğru site onu anlayamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com