İnternette ati HD 5470 M ekran kartım için kext araştırırken böyle bir şey buldum ben 1 ve 2. adımları anladım ve yapıyorum fakat 3. adımda ne demek istiyor çözemedim.
1. At boot Lion loads Ati5000Controller, AtiSupport and AtiRadeonX3000.
[FULLY Working] ATI Mobility Radeon HD 5470 - OSx86.net Hackintosh
Burada anlatım ve kext dosyaları var bunları uyguladın mı? Ayrıca EDID monitör ile ilgili bilgileri içeren kayıttır. İnject ise bunu enjekte etmektir. Yani nereye eklenecekse oraya eklemeni istiyor. Kısaca Monitör DATA belgesini enjekte etmek alamına geliyor başlıkta yazdığın yazı.
Evet ordakileri yaptım fakat olmadı internette hep injected edid yazıyor bende anlamadım tabi şimdi kodları aldım ama hangi dosyanın içine yapıcam onu bulamıyorum
- - - Güncellendi - - -
Denedim ve her zamanki gibi yapamadım elma logosundan sonra simsiyah bir ekran. Eminim bilen birisine denk geleceğim.
İngilizce bilmiyorsan yapabileceğini sanmıyorum. Yaparsan buraya rehberini yaz ama. Senden sonra geleceklere ve ATI kurbanlarına bir rehber olur... Bende ATI olmadığından vakit harcamıyorum...
Aslında ingilizce biliyorum ama bazı terimlerde sıkıntı yaşıyorum oda mac'in dosyalarını değiştirmede veya editlemede. Bazılarına kısaltma kullanmışlar onları anlayamıyorum. Mesela olarila.com • View topic - ATI Graphics bu linkte güzel bir açıklama var bunu yapanlar yapabilmiş ama çok karmaşık açıkcası sizin açıklamalarınız kadar açıklayıcı değiller o yüzden çözebilirsem yapacağıma inanıyorum.