A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Screen Translator'ı nasıl indirebilirim?
Çözüm koray105 13 Şubat 2023 Mobil için bu var: Translate on Screen Translator - Apps on Google Play PC için: https://sourceforge.net/projects/screen-translator/
Mobil için bu var: Translate on Screen Translator - Apps on Google Play PC için: https://sourceforge.net/projects/screen-translator/
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Mobil için bu var: Translate on Screen Translator - Apps on Google Play PC için: https://sourceforge.net/projects/screen-translator/ Artı 0 Eksi Çözüm
Mobil için bu var: Translate on Screen Translator - Apps on Google Play PC için: https://sourceforge.net/projects/screen-translator/
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. AnanasMuhittin dedi: İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... PC kullanıyorum. Güvenli olmadığı için Windows engelledi çıkıyor. Artı 0 Eksi
İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. AnanasMuhittin dedi: İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... PC kullanıyorum. Güvenli olmadığı için Windows engelledi çıkıyor.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 AnanasMuhittin dedi: İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. PC kullanıyorum. Güvenli olmadığı için Windows engelledi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'i kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: İndirdim onu ama. Çalıştıramıyorum. PC kullanıyorum. Güvenli olmadığı için Windows engelledi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'i kapatıp dener misin?
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 koray105 dedi: Windows Defender'i kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... En alttaki 2 şeyi indirip Alttan 4. olanan tıklıycam değil mi? Artı 0 Eksi
koray105 dedi: Windows Defender'i kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... En alttaki 2 şeyi indirip Alttan 4. olanan tıklıycam değil mi?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #6 AnanasMuhittin dedi: Eki Görüntüle 1667111 En alttaki 2 şeyi indirip. Alttan 4. olanan tıklıycam değil mi? Genişletmek için tıkla... VCRedist kuruluysa tekrar kurmana gerek yok ama kurulu değilse kur. Ardından evet Screen Translator'u açman gerek. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: Eki Görüntüle 1667111 En alttaki 2 şeyi indirip. Alttan 4. olanan tıklıycam değil mi? Genişletmek için tıkla... VCRedist kuruluysa tekrar kurmana gerek yok ama kurulu değilse kur. Ardından evet Screen Translator'u açman gerek.
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #7 koray105 dedi: VCRedist kuruluysa tekrar kurmana gerek yok ama kurulu değilse kur. Ardından evet screen Translator'u açman gerek. Genişletmek için tıkla... 2 alttaki 2'liye basınca. Ayıklayıp mı çalıştırmam mı lazım Yoksa direk çalıştır mı yapayım? Artı 0 Eksi
koray105 dedi: VCRedist kuruluysa tekrar kurmana gerek yok ama kurulu değilse kur. Ardından evet screen Translator'u açman gerek. Genişletmek için tıkla... 2 alttaki 2'liye basınca. Ayıklayıp mı çalıştırmam mı lazım Yoksa direk çalıştır mı yapayım?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #8 AnanasMuhittin dedi: 2 alttaki 2'liye basınca. Ayıklayıp mı çalıştırmam mı lazım yoksa direk çalıştır mı yapayım? Genişletmek için tıkla... Önce bütün dosyaları tek bir klasörün içine ayıklayarak çalıştırırsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: 2 alttaki 2'liye basınca. Ayıklayıp mı çalıştırmam mı lazım yoksa direk çalıştır mı yapayım? Genişletmek için tıkla... Önce bütün dosyaları tek bir klasörün içine ayıklayarak çalıştırırsanız daha iyi olur.
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #9 koray105 dedi: Önce bütün dosyaları tek bir klasörün içine ayıklayarak çalıştırırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma onu nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
koray105 dedi: Önce bütün dosyaları tek bir klasörün içine ayıklayarak çalıştırırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma onu nasıl yapacağım?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #10 AnanasMuhittin dedi: Kusura bakma onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu "ScreenTranslator" klasörünü masaüstüne sürükleyip bırakırsan tek bir klasör içinde dosyalar toplanmış olur. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: Kusura bakma onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu "ScreenTranslator" klasörünü masaüstüne sürükleyip bırakırsan tek bir klasör içinde dosyalar toplanmış olur.