V Valen Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 36 7 Kasım 2020 #1 Merhaba ben YouTube'dan gördüğüm scribble It! Oyununu bilgisayarıma yüklemeye karar verdim. Fakat oyunu çalıştırdığımda "a process has crashed" diye bir hata alıyorum lütfen yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 24,3 KB · Görüntüleme: 242 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Merhaba ben YouTube'dan gördüğüm scribble It! Oyununu bilgisayarıma yüklemeye karar verdim. Fakat oyunu çalıştırdığımda "a process has crashed" diye bir hata alıyorum lütfen yardım eder misiniz?
M markusice Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #11 Valen dedi: Belkide oyun yeni olduğundandır gelecek güncellemelerde düzelir Genişletmek için tıkla... Olabilir, grafik kartlık bir oyun değil esasen ve ben kendi kartımla far cry 3 oynadım akıcı bir şekilde. İlerleyen güncellemeleri beklemek gerekecek Artı 0 Eksi
Valen dedi: Belkide oyun yeni olduğundandır gelecek güncellemelerde düzelir Genişletmek için tıkla... Olabilir, grafik kartlık bir oyun değil esasen ve ben kendi kartımla far cry 3 oynadım akıcı bir şekilde. İlerleyen güncellemeleri beklemek gerekecek