T trmaraz Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ben GTA'yı yeni aldım ve online'a girmeden Scrip Hook'u ve Iron Man modunu kurdum. Ben şimdi online girersem banlanır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar, ben GTA'yı yeni aldım ve online'a girmeden Scrip Hook'u ve Iron Man modunu kurdum. Ben şimdi online girersem banlanır mıyım?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #2 Iron Man'dan ban yemezsiniz fakat Scrip Hook'dan emin değilim. Steam Desteğe başvurabilirsiniz.
T trmaraz Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #3 Iron Man'dan başka Batman,Flash modunda da ban yemem degılmı?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #4 Bro cok iyi bilen birine sormadan giris yapma online'a. Cunku bu konuda profesyonel degilim.
T trmaraz Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #5 Peki bilgili biri var mı ?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #6 Bilmiyorum, Steam Destek'de bir sürü GTA 5 konusu var. Direk yardım ederler.
T trmaraz Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #7 Steam desteği kullanmayı bılmıyorum.Konular nerede?
K Kadirwasthere Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 538 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 8 Eylül 2016 #8 Online da hiçbir modu kullanmayın. Banlanırsınız.
T trmaraz Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #9 Peki bir sorum daha olacaktı.Ben dun gırdım online a ama görev yapıyorduk arkadaşlarımla nasıl oynıyacagım?
Peki bir sorum daha olacaktı.Ben dun gırdım online a ama görev yapıyorduk arkadaşlarımla nasıl oynıyacagım?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #10 Buyur : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada arkadaş söylemeyi unutmuş, arkadaşlarla oynamak için Home tuşuna basıp arkadaşlarının üzerine gelince invite tuşuna basacakmışsın.
Buyur : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada arkadaş söylemeyi unutmuş, arkadaşlarla oynamak için Home tuşuna basıp arkadaşlarının üzerine gelince invite tuşuna basacakmışsın.