Script Hook V virüs mü?

Clemandtime

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar bugün saat 23.55'te GTA 5'e trainer indirmek için video izliyordum ve Script Hook V'nin indirilmesi lazım diyordu. Sonra siteye gittim (adamın verdiği linke değil orijinal siteye gittim) sonrasında Google Chrome dosyayı indirmeyi reddetti ve ben de zaten Kaspersky'ım var ne olabilir dedim. Dosya indirildiğinde RAR'dan klasör dosyasına çevirdim ve Kaspersky özel taratma yaptım. Sonrasında ise aniden bilgisayara şöyle bir bildirim geldi “virüs ve antivirüs korunmasını aç” sonra hemen Kaspersky uygulamasının tamamen kapandığını gördüm tekrar açmak istediğim vakit ise bilmiyorum bilgisayardan kaynaklıda olabilir virüs kaynaklı da (sistemim çok nadiren kasar) bilgisayarı yeniden başlattım ve bu sefer Kaspersky açıldı. (uygulama yükleniyor diye ekran geldi) açıldığı gibi tam tarama başlattım. O sırada da VirusTotal'dan dosyayı tarattım. Antivirüslerden 1 ya da 2 tanesi malicious olarak tanımladı ve Kaspersky tam tarama sonuçlarım temiz çıktı. Ama gene de Kaspersky'a güvenmediğim için size bir danışmak istedim. Böyle bir olayı ilk defa yaşadım son olarak bu Script Hook V güvenli midir? Güvenliyse bu hata neden kaynaklı olarak çıktı? Hepinize iyi sosyaller ve iyi günler dilerim 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı