Script TXT dosyasına kişiye özel şifre nasıl koyabilirim?

bariswr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, kendim yazdığım bir script dosyam var ve bunu satyorum ama bu script dosyası executor aracılığıyla aktif oluyor ve TXT içinde codelar ben bunu sattığım için sattığım birisi kodları kopyalayıp kendisi de satabiliyor bunu istemiyorum. codeları encrypt ettim bu sefer kopyalayamıyorlar fakat direkt TXT dosyasını indirme linkine koyup öyle satıyorlar. Benim sorum şu ben yazdığım scripte nasıl lisans key koyabilirim ve 1 lisans keyi verdiğim kişi başka birine o keyi vermemesi için nasıl tek kullanımlık hale getirebilirim? Not: Lua formatıyla yazıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kendim yazdığım bir script dosyam var ve bunu satyorum ama bu script dosyası executor aracılığıyla aktif oluyor ve txt içinde codelar ben bunu sattığım için sattığım birisi kodları kopyalayıp kendisi de satabiliyor bunu istemiyorum. Codeları encrypt ettim bu sefer kopyalayamıyorlar fakat direkt txt dosyasını indirme linkine koyup öyle satıyorlar. Benim sorum şu ben yazdığım scripte nasıl lisans key koyabilirim ve 1 lisans keyi verdiğim kişi başka birine o keyi vermemesi için nasıl tek kullanımlık hale getirebilirim? Not: Lua formatıyla yazıldı.

Notepad Plus'ta encrypter eklentisi var txt uzantısını kişi adetine göre kopyalayıp her txt dosyası için ayrı encrypter şifresi koyabilirsiniz.

Notepad Plus'ta encrypter eklentisi var TXT uzantısını kişi adetine göre kopyalayıp her TXT dosyası için ayrı encrypter şifresi koyabilirsiniz.

Peki bir dosyadaki kodların bir bölümüne farklı şifre bir bölümene farklı şifre şeklinde yapabilir miyim tek dosyada ve bide tek kullanımlık olarak ayarlayabiliomuyum

Notepad Plus'ta encrypter eklentisi var txt uzantısını kişi adetine göre kopyalayıp her txt dosyası için ayrı encrypter şifresi koyabilirsiniz.
Ama dediğiniz yöntemi düşündüm işe yaramazki scriptimde satın alan kişinin kendisine göre ayarlaması gereken bi kaç yer var alt kısımda kodlar var kodları encrypt ettim diyelim kendi ayarlaması gereken yerleride notepaddle encryp ettim diyelim adam şifreyi girdi kendi ayarlaması gereken yerler açıldı e adam açılmış şekildeki halini indirme linkine koyup yine satabilirki

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı