4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Mart 2023 #11 Vavien. dedi: JavaScript varken şart olmadığı sürece diğerlerini kullanmak pek mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Node.js ile web geliştirme, freelancer olmak isteyenler için uygun olduğunu düşünüyorum. 10 şirketten 1'i, hatta neredeyse hiçbirinde kullanılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
Vavien. dedi: JavaScript varken şart olmadığı sürece diğerlerini kullanmak pek mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Node.js ile web geliştirme, freelancer olmak isteyenler için uygun olduğunu düşünüyorum. 10 şirketten 1'i, hatta neredeyse hiçbirinde kullanılmıyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 9 Mart 2023 #12 Admin panel ve dinamik işlemler için PHP veya ASP.NET, JavaScript, SQL ve Ajax gerekiyor. Ek olarak belirteyim, admin paneli yapmak basittir. Ancak güvenlik önlemlerini yapmak mühendislik gerektirir. Açık bırakırsanız saldırı alabilirsiniz.
Admin panel ve dinamik işlemler için PHP veya ASP.NET, JavaScript, SQL ve Ajax gerekiyor. Ek olarak belirteyim, admin paneli yapmak basittir. Ancak güvenlik önlemlerini yapmak mühendislik gerektirir. Açık bırakırsanız saldırı alabilirsiniz.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #13 453476 dedi: Node.js ile web geliştirme, freelancer olmak isteyenler için uygun olduğunu düşünüyorum. 10 şirketten 1'i, hatta neredeyse hiçbirinde kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Umarım JavaScript den bahsetmiyorsundur.
453476 dedi: Node.js ile web geliştirme, freelancer olmak isteyenler için uygun olduğunu düşünüyorum. 10 şirketten 1'i, hatta neredeyse hiçbirinde kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Umarım JavaScript den bahsetmiyorsundur.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 9 Mart 2023 #14 k5ynr dedi: Merhaba aklımda bir proje var ve HTML CSS biliyorum sadece başka hangi dilleri öğrenmeliyim? Proje: Üye sistemli veri giriş çıkışı olacak. Admin-user panel olacak site üzerine kategori vs gibi şeyler ekleyebileceğim... Bunları yapmamı sağlayacak hangi dilleri öğrenmeliyim? Genişletmek için tıkla... Javascript öğrenirsen hem frontend hem de backend yazabilirsin. Backend için express.js kullanabilirsin.
k5ynr dedi: Merhaba aklımda bir proje var ve HTML CSS biliyorum sadece başka hangi dilleri öğrenmeliyim? Proje: Üye sistemli veri giriş çıkışı olacak. Admin-user panel olacak site üzerine kategori vs gibi şeyler ekleyebileceğim... Bunları yapmamı sağlayacak hangi dilleri öğrenmeliyim? Genişletmek için tıkla... Javascript öğrenirsen hem frontend hem de backend yazabilirsin. Backend için express.js kullanabilirsin.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Mart 2023 #15 RaSGooL dedi: Umarım JavaScript den bahsetmiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Allah beni kahretsin. JavaScript demişim. Node.js olacaktı o.
RaSGooL dedi: Umarım JavaScript den bahsetmiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Allah beni kahretsin. JavaScript demişim. Node.js olacaktı o.