A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 29 Mayıs 2022 #1 Moddb'den mod indirmiştim ve içinde Scripthook.dll de geldi. Norton AV virüs olduğunu söyledi ve VirusTotal'de de tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya gerçekten virüs mü yoksa false positive mi?
Moddb'den mod indirmiştim ve içinde Scripthook.dll de geldi. Norton AV virüs olduğunu söyledi ve VirusTotal'de de tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya gerçekten virüs mü yoksa false positive mi?
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Alex Casey dedi: Moddb'den mod indirmiştim ve içinde Scripthook.dll de geldi. Norton av virüs olduğunu söyledi ve VirusTotal'de de tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya gerçekten virüs mü yoksa false positive mi? Genişletmek için tıkla... Virüs değil diye biliyorum hocam. ayrx dedi: Virüs değil diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... scripthook.dll indir | DLL‑files.com şurada detaylı açıklaması var.
Alex Casey dedi: Moddb'den mod indirmiştim ve içinde Scripthook.dll de geldi. Norton av virüs olduğunu söyledi ve VirusTotal'de de tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya gerçekten virüs mü yoksa false positive mi? Genişletmek için tıkla... Virüs değil diye biliyorum hocam. ayrx dedi: Virüs değil diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... scripthook.dll indir | DLL‑files.com şurada detaylı açıklaması var.
A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 29 Mayıs 2022 #3 ayrx dedi: Virüs değil diye biliyorum hocam. scripthook.dll indir | DLL‑files.com şurada detaylı açıklaması var. Genişletmek için tıkla... Hocam o açıklamayı, sitedeki tüm dll dosyalarında görebilirsiniz yani bir şey ifade etmiyor.
ayrx dedi: Virüs değil diye biliyorum hocam. scripthook.dll indir | DLL‑files.com şurada detaylı açıklaması var. Genişletmek için tıkla... Hocam o açıklamayı, sitedeki tüm dll dosyalarında görebilirsiniz yani bir şey ifade etmiyor.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 Alex Casey dedi: Hocam o açıklamayı, sitedeki tüm DLL dosyalarında görebilirsiniz yani bir şey ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama zaten forum içerisinde DLL dosyasını aratırsanız yine virüs olmadığını belli ediyor sadece mod amaçlı kullanılıyor.
Alex Casey dedi: Hocam o açıklamayı, sitedeki tüm DLL dosyalarında görebilirsiniz yani bir şey ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama zaten forum içerisinde DLL dosyasını aratırsanız yine virüs olmadığını belli ediyor sadece mod amaçlı kullanılıyor.
A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 29 Mayıs 2022 #5 ayrx dedi: Tamam ama zaten forum içerisinde DLL dosyasını aratırsanız yine virüs olmadığını belli ediyor sadece mod amaçlı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler o zaman.
ayrx dedi: Tamam ama zaten forum içerisinde DLL dosyasını aratırsanız yine virüs olmadığını belli ediyor sadece mod amaçlı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler o zaman.