RDR 2'de M1899 için taktiksel modu bir ara indirmiştim, sonra scripthook güncellenince modlar gitti. Neyse, baştan başladım oyuna ama şimdi silah kemer gibi gözüküyor. Başka bir mod kurdum, 1911 M1899 için ama yine olmadı. Dinput8.dll dosyasının ismini değiştirince ya da silince modlar tamamen gidiyor. Ama ben kan modu, euphoria modu ve Rampage mod menüsünün kalmasını istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Mod M1899 taran tactical vardı linkini vallahi bilmiyorum.
Dinput8.dll silince modlar gidiyor M1899 sorunsuz gözüküyor dinputu az önce sildim gidip scripthookdan bir daha indirdim yine aynısı oluyor eski modlar geldi ama yine kemer olarak gözüküyor
@Dyxx tam olarak sorunu da anlamadım çözümünü de ama mod sayfasının bugs ve posts kısımlarında soruna dair bir şey bulabilirsiniz herhalde. Size özel olmaktan ziyade genel olarak sıkıntı çıkaran bir mod gibi duruyor.
@Dyxx tam olarak sorunu da anlamadım çözümünü de ama mod sayfasının bugs ve posts kısımlarında soruna dair bir şey bulabilirsiniz herhalde. Size özel olmaktan ziyade genel olarak sıkıntı çıkaran bir mod gibi duruyor.
Modu kullanmayayım sileyim zatende nasıl sileceğim onu bilmiyorum Reddit'te bir adamda daha oluyormuş baştan yüklemiş falan ben onunla uğraşamam şu anlık lmlde gözükmüyor taran tactical.