DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ben 18 wheels of Steel haulin oynuyorum ve mod yapmak istiyorum .modlar scs uzantılı. Scs dosyasını nasıl açabilirim?
Merhaba. Ben 18 wheels of Steel haulin oynuyorum ve mod yapmak istiyorum .modlar scs uzantılı. Scs dosyasını nasıl açabilirim?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: "File Wiew" indirin. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama lisans istiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 1 Şubat 2022 #4 DenizAras dedi: İndirdim ama lisans istiyor. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm lisans istediğini unutmuşum. Diğer bir yol olarak uzantıyı değiştir. Scs'yi silip RAR yaz. Bazen bazı bilgisayarlar uzantı değiştirmeye izin vermiyor Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
DenizAras dedi: İndirdim ama lisans istiyor. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm lisans istediğini unutmuşum. Diğer bir yol olarak uzantıyı değiştir. Scs'yi silip RAR yaz. Bazen bazı bilgisayarlar uzantı değiştirmeye izin vermiyor