E eray7878 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #1 Selamlar, öncelikle ETS 2 için bir araç modu indirdim. İndirdiğim dosya .SCS uzantılı, içindeki manifest.sii adlı dosyaya erişmem gerekiyor, sürüm değişikliği yapacağım çünkü. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
Selamlar, öncelikle ETS 2 için bir araç modu indirdim. İndirdiğim dosya .SCS uzantılı, içindeki manifest.sii adlı dosyaya erişmem gerekiyor, sürüm değişikliği yapacağım çünkü. Yardım edebilecek var mı?
delidana74 Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 29 Haziran 2025 #2 Documentation/Tools - SCS Modding Wiki buyrun olmazsa notepad++ deneyyebilirsiniz
E eray7878 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 delidana74 dedi: Documentation/Tools - SCS Modding Wiki buyrun olmazsa notepad++ deneyyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama nafile scs uzantılı dosyaları açmak çok zor iş arşiv bozuk hatası alıp duruyorum
delidana74 dedi: Documentation/Tools - SCS Modding Wiki buyrun olmazsa notepad++ deneyyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama nafile scs uzantılı dosyaları açmak çok zor iş arşiv bozuk hatası alıp duruyorum