comancero Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2017 #1 Resimdeki SCSI server harddiskkini PC'de kullanabilir miyim? Nasıl bir bağlantı aparatı gerekli, bu kabloyu bir türlü bulamadım. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2017
Resimdeki SCSI server harddiskkini PC'de kullanabilir miyim? Nasıl bir bağlantı aparatı gerekli, bu kabloyu bir türlü bulamadım. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar.
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 1 Mart 2017 #2 Sanırım elinizdeki Pci cihazını anakarta taktıktan sonra birde IDE bağlantısı yapmanız gerekiyor. Son düzenleme: 1 Mart 2017
comancero Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #3 Evet nasıl bir kablodur kaç pindir veya sataya dönüştürücü varmıdır adı nedir yardımlarınızı bekliyorum
Evet nasıl bir kablodur kaç pindir veya sataya dönüştürücü varmıdır adı nedir yardımlarınızı bekliyorum