SCSS ve SASS öğrenilmeli mi?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Eğitim serisinde sıra SCSS'e geldi. Siz atlayayım sonra mı öğrenirim yoksa izleyeyim mi?
Vaktimi boşa harcamak istemiyorum.

Teşekkür ederim hocam. Rehberler için takipteyim. Bootstrap rehberleri gelse çok güzel olur
Web programlama ile ilgili o kadar detaylı bir bilgiye sahip değilim. Yeterli araştırmayı yapabilirsem detaylı bir rehber hazırlamaya çalışırım, ancak web programlama rehberlerine bakabilirsiniz @300319 ve @bonz bakıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Rehberler için takipteyim. Bootstrap rehberleri gelse çok güzel olur

Rehbere gerek yok aslında. Gerçekten bak şu an da dediğimi yap 1 saat sonra Bootstrap veya Tailwind (hangisini kullanmak istiyorsan) öğrenmiş olacaksın. Aç 1 tane dosya. Ver içine bir HTML ve bitti. İstediğinin sitesine gir ve Get Started'dan gerekli adımları yap. Ardından ise basit bir site yap. Şimdi diyeceksin ki kodları bilmiyorum. Onlar için ise dokümanlara girip bakacaksın. Başlamadan önce göz gezdir anlayacaksın zaten. Mesela padding mi vermek istiyorsun? Aç dokümana ve hemen bak. Tailwind veya Bootstrap'i ancak böyle öğrenirsin ve 1 saatini bile almaz.

Rahatça arama yapmak için CTRL + K'ya bas ve aramak istediğini yaz.

Teşekkür ederim dipper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…