SCUM Almamak İçin Nedenler

Açıkçası bu sorunlar olmasa bile izlediğim yayınlardan yola çıkarak oyunun çok sıkıcı olduğu kanaatindeyim. Yürüme ve koşma simülatörü demek çok daha doğru gerçekçi bir hayatta kalma oyunu yapalım derken iyice ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Çok yavaş ilerliyor loot bulmak vs tamamen şansınıza kalmış belirli başlı mekanikleri daha oturmamış erken erişim oyunu olabilir lakin bu ne beta ne alpha bildiğiniz daha giriş seviyesinde piyasaya sunulmuş bir oyun Darwin Projectte erken erişimde iken oynadım lakin bir çok mekaniğini oturtup erken erişime sokmuşlar bu oyun bildiğiniz ''Ağabey kodlar yazıldı mı? Yazıldı ! Oyun çalışıyor mu? Çalışıyor! Hadi sürün piyasaya 2 tane sağlam yayıncıya oynatır en kötü 100 bin satarız kafası ile çıkmış bir oyun.

Bitmemiş oyunu satma furyası devam ediyor. Bana şahsen bitmemiş yahut yapımına devam edilen bir oyunu satın almak inanılmaz derecede saçma geliyor, bitirin öyle satın kardeşim.

Bitmemis oyunu bitmis gibi satmiyorlarki adamlar.
Early Access imkani sunuyorlar. Merakla takip ettigin bir oyunun gelisimine katkida bulunmak icin sana firsat veriyor. Bunda yanlis hic bir sey yok.

Esas problem, bitmemis oyunu sanki son hali oymuscasina elestirmekte.

Pubg de erken erişimdi hatta neredeyse oyunun adı bugG idi ama millet oynuyordu sonrasında yavaş yavaş buglar düzeltildi. Açıkçası oyunu sevmedim ben fakat buglar illa ki düzeltilecek en azından No man's sky gibi olmamış .

Sadece SCUM için demiyorum Early Access bir oyunu çıktığı gibi almak mantıklı değil bence. Biraz beklemek daha iyi olur. Oyun kanalları zaten illaki videolarını çekiyor onları izleyip,oyunu satın alanların yorumlarını okuyup ona göre satın almak en mantıklısı.

Erken erişim olan bir oyununu alıp sonra bug var diye iade edip oyunu şikayet etmekte ayrı bir şey. Oyun daha yeni çıktı hataların olması normal böyle sıkıntılar istemiyorsanız biraz bekleyip oyun tamamen yerine oturduğunda almalısınız şahsen ben öyle yapıyorum.

SCUM hakkında pek bilgim yok ama multiplayer hayatta kalma oyunu sanırım, Twitch'te birkaç tane yayıncının oynadığını görmüştüm ama oyunda yeni oldukları için hep araştırmakla geçiyor ve sıkıcı oluyordu o yüzden izlemiyordum. İzleseydim oyun hakkında daha fazla bilgim olurdu, her neyse. Optimizasyon sorunları hayatta kalma oyunlarında nedense hep oluyor, Rust'ta da vardı düzeltmedilerse.

Oyun henüz yeni, SCUM almamak için sebeplerden birisine optimizasyon berbat kesinlikle almayın demek doğru olmaz. Şuan alırsanız problemler yaşarsınız, ileride düzelteceklerdir o zaman almayı düşünebilirsiniz demek daha doğru olur.

Çoğu oyun şirketi optimizasyon sorunu yaşadığında bununla daha yeni karşılaşıyor, Rockstar Games gibi GTA IV PC sürümünde olan optimizasyon sorunları yüzünden bolca küfür, ağır eleştiri almaları gerekiyor ki GTA V'de olduğu gibi 0 optimizasyon sorunlu bir oyun piyasaya sürsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…