Scyrox V6 1.5 saatte şarjının %100'den 80'e düşmesi normal mi?

Keşke benim de aynı olsaydı hocam eski mouse ile idare ediyorum şu an . Ortalama kullanım süresi olarak 40 saat civarı diyorlardı galiba 4K Hz için.

Onları genelde 1K Hz için diyorlar. Göz boyama yapıyorlar ben şu ana kadar Scyrox'da 4K Hz 40 saat kullanan biri görmedim.

Tamamdır hocam sağ olun. Bu ara farenin uygulamasında debounce time adında bir ayar var kendisi 0'a ayarları bu ayar ne işe yarıyor kaç yapmayalıyım şarjın hızlı gitmesi bundan olabilir mi?

Minecraft falan oynuyorsan 1-2 yap. Oynamıyorsan 4-5 yeterli.

Onları genelde 1K Hz için diyorlar. Göz boyama yapıyorlar ben şu ana kadar Scyrox'da 4K Hz 40 saat kullanan biri görmedim.

Minecraft falan oynuyorsan 1-2 yap. Oynamıyorsan 4-5 yeterli.

Hocam 2K kullanımda Motion Sync açıkken tahmini şarjı kaç saat gider ? Bir de DPI şarj süresini etkiler mi? Örneğin 1600 DPI 800 DPI'den daha fazla mı şarj tüketir?

Hocam 2K kullanımda Motion Sync açıkken tahmini şarjı kaç saat gider ? Bir de DPI şarj süresini etkiler mi? Örneğin 1600 DPI 800 DPI'den daha fazla mı şarj tüketir?
Hocam nedir son durum ? Cihazı gönderdiniz mi yenisi geldi mi? Değişen bir şey oldu mu ? Ben de 10 gün oldu alalı bana da pek normal gelmiyor da.

Yeni aldım ve full şarj ettim. 1.5 saat oyun oynadım 2000Hz Motion Sync açık şekilde. Şarj seviyesi 100'den 80 oldu normal mi?

Bende ilk taktığımda çok hızlı şarj gitti 80'e kadar düştü sonra diğer günler full kullanmama rağmen 3 4 günde 25 30 civarına düştü.

Hocam nedir son durum? Cihazı gönderdiniz mi yenisi geldi mi? Değişen bir şey oldu mu? Ben de 10 gün oldu alalı bana da pek normal gelmiyor da.

Hocam yeni gelende herhangi bir sıkıntı yok 4K da Motion Sync açık şekilde kullanıyorum ve şarjı 30 saat civarı gidiyor. Sizin için 1 saatte % kaç şarj gidiyor vs. bir kendimce test yapıp tekrardan yazarım buradan.

Çok iyi olur yani hala çözebilmiş değilim mouse'u 2K 1600 DPI kullanıyorum. Bu ayarlarla "2000hz de 15-20 saatleri anca görür" normal diyen de var. Ama siz 4k da 30 saat diyorsunuz. Scyrox center ne kadar güvenilir % veriyor bilmiyorum. Belli bir yüzdeye kadar hızlı düşüp sonra yavaşlıyor mu? Şunu söyleyebilirim ama yarım saat içinde net olarak %3-%4 düşüş oluyor. (Motion açık kapalı çok da bir şey farketmedim). Bir de nereden aldınız acaba değişim süreci ne kadar sürdü sıkıntı yaşadınız mı? Ben Wraith'den aldım

N11 üzerinden almıştım onu iade ettim. 2.yi Trendyol üzerinden aldım.

N11 üzerinden almıştım onu iade ettim. 2.yi Trendyol üzerinden aldım.
Anladım hocam ben de Wraith'e mail attım şimdi değişim için. Şunu söyleyebilirim bilgisayarı saat 09:30 da açtım şarjım %50'ydi şuan saat 09:53 - %47 yani yarım bile olmadan %3 düşüşü normal bulmuyorum ben

Hocam çok özür diliyorum 4K da 30 saat değil 2 k da 30 saat kullanım sürem oldu. Şu an 4K kullanıyorumda aklım karışmış kusura bakmayın tekrardan. Saat 16:00 da şarjı 55 Ti şu an 18:30 ve şarjı 44. Motion Sync açık 4K da kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…