Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 alınır mı?

O zaman darmo alayım hocam çok teşekkürler ve evet bana göre de değil 40 gram olması.

Bu arada, bende iyiyim teşekkür ederim.

Wraith sitesinden hiç alışveriş yapmadım ve yapmak istemiyordum aslında çünkü ambalajı açılmamış ürünler sadece geri iade edilebiliyor. Gaminggen den çok memnun kaldım açıkçası.

M3S mi iyidir M3 pro max mi ? Bu arada m3s de nordic mcu gördüm, m3 pro max de hangi mcu var hocam ?

Son düzenleme:

Ikiside nordic mcu. Tek farklari shape ve boyut donanimlari tamamen ayni. M3 Pro Max alin gecin. M3s Max daha kucuk bir mouse.

M3s Max ve M3 Pro Max bu ikisinden başkasını alma darmolardan.

Wraith sitesinden hiç alışveriş yapmadım ve yapmak istemiyordum aslında çünkü ambalajı açılmamış ürünler sadece geri iade edilebiliyor. Gaminggen den çok memnun kaldım açıkçası.
Yani wraith hala iade konusunda çok iyi değil ama eskisine göre biraz daha iyi son zamanlarda. Keyfi iade almıyor ama ürün sana sorunlu gelirse alıyorlar.

Rgb var sanırım mouse da, göremedim ben ama.

M3S mi iyidir M3 pro max mi ? Bu arada m3s de nordic mcu gördüm, m3 pro max de hangi mcu var hocam ?
Eğer bahsettiğin düz M3S ise o model pek iyi sayılmaz. M3S Max i soruyorsan M3 Pro Max ile aynı sayılır donanım olarak.
M3 Pro Max in boyutu biraz daha büyük sadece, bir de 2-3 gram ağırlık farkı vardı diye hatırlıyorum aralarında.

Rgb var sanırım mouse da, göremedim ben ama.
Hangisinde hocam?

Yani wraith hala iade konusunda çok iyi değil ama eskisine göre biraz daha iyi son zamanlarda. Keyfi iade almıyor ama ürün sana sorunlu gelirse alıyorlar.
Anladım hocam.

M3 pro max hocam

Son düzenleme:
M3 pro max hocam
Onun RGB dediği scrollun altında küçük bir ışık var, ondan bahsediyodur hocam.

Şu kısımda gözüküyor hocam, anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

M3 pro max alırsam bu dongle uyum sağlar ve çalışır değil mi ?

Evet m3s Max ve M3 Pro Max ile uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…