Güvenilirlik değil de, daha az bilinen desek daha doğru olur bence. Bildiğim kadarıyla ikisi de Çinli marka sonuçta. Ne kadar fark olabilir ki?
Ben pek şikayetlere bakmadım. Tabii ki bazı sıkıntıları olabilir, bu fiyat bandında sorunsuz, kusursuz mouse olduğunu sanmıyorum. Fonksiyonları çalıştığı ve güzel durduğu sürece gıcırdama cart curt şeyler benim çok umurumda değil. Bu tarz şeyler bana nitpicking gibi geliyor. Olay tamamen kullanıcının satın alışındaki mentalle alakalı bence. Sorun aramak istersen, her üründe bir sorun bulursun. Tabii bunları size söylemiyorum, genel olarak yanlış anlamayın.
Boyutlarına direkt bu siteden baktım. Sanki ATK daha çok benziyor gibi gelmişti ama senin dediğinde doğrudur. İkiside çok yakın olduğu için fark etmez o konuda.
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!
İşten dolayı vakit bulamadım. Bu cevabını bile şimdi gördüm. Son 4 günde çoktan parasını çalışarak çıkardım zaten. Uyuyakalmazsam alıp geçeceğim birazdan daha fazla kafa yoramam.