Scyrox V6 8K Wireless vs ATK Dragonfly A9 Ultra

Bütçe
3500

kayra.1

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında gidip geliyorum, bir de ATK Blazing Sky F1 düşünüyorum. Palm tutuyorum, ara sıra claw’a da geçiyorum. Bana uygun, hızlı tepki veren, sürekli güzel flick atabileceğim bir mouse arıyorum. Ne almalıyım? Bütçem 3500 TL.

Palm tutuyorsanız bu

İkisi arasında gidip geliyorum, bir de ATK blazing sky F1 düşünüyorum. Palm tutuyorum, ara sıra Claw'a da geçiyorum. Bana uygun, hızlı tepki veren, sürekli güzel flick atabileceğim bir mouse arıyorum. Ne almalıyım? Bütçem 3500 TL.

İkisi arasından Scyrox ama farklı olarak ben de GM prov2 derim.

Palm tutuyorsanız bu

Tam palm değil hocam relaxed claw tutuyormuş.

İkisi arasında gidip geliyorum, bir de ATK blazing sky F1 düşünüyorum. Palm tutuyorum, ara sıra Claw'a da geçiyorum. Bana uygun, hızlı tepki veren, sürekli güzel flick atabileceğim bir mouse arıyorum. Ne almalıyım? Bütçem 3500 TL.

A9 Ultra daha mantıklı olur. Elinin büyüklüğüne göre alabilirsin.

Palm tutuyorsanız bu

Claw tuttugu da oluyormus konu sahibinin.

İkisi arasında gidip geliyorum, bir de ATK Blazing Sky F1 düşünüyorum. Palm tutuyorum, ara sıra claw’a da geçiyorum. Bana uygun, hızlı tepki veren, sürekli güzel flick atabileceğim bir mouse arıyorum. Ne almalıyım? Bütçem 3500 TL.

GPX shape istiyorsaniz A9 Ultra alin. Cok farklari yok onun disi. Hosunuza gideni alabilirsiniz. Skates olarak A9 Ultra daha iyi ve icinden Obsidian skateste cikiyor. Sahsen A9 Ultra alirim.

okuduğum yerlerde scyrox öneriler görmüştüm tutuş benim için fark çok ta etmiyor ama palm tutuyorum deyebilirim a9a içim daha çok ısındı gibi beni uzun süre götürür mü sizce yada daha ucuza fp dediğiniz mouse varsa onuda alabilirim 1000-2000₺ civarı wireless öneri varsa alabilirim

Okuduğum yerlerde Scyrox öneriler görmüştüm tutuş benim için fark çok ta etmiyor ama palm tutuyorum deyebilirim a9a içim daha çok ısındı gibi beni uzun süre götürür mü sizce ya da daha ucuza F/P dediğiniz mouse varsa onu da alabilirim 1000-2000₺ civarı Wireless öneri varsa alabilirim.

1-2K civarı alanlara genelde bütçe arttırırıp 2.5-3K'lık fareler öneriyoruz çünkü 1-2klıklarla 2-3klıklar arasında çok fark var. Bütçeyi zorlamamak istiyorsan alabilirsin ama önerimiz 2-3K'lık mouselara para biriktirmen olur. Bu arada Scyrox alıp pişman olmazsın ama daha iyi öneriler vardır herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı