Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000

UZATMAKABLOSU

Femtopat
Daha fazla  
3000 TL civarı bütçem var ve claw-palm arası mouse tutuş şeklim var (palma daha yakın tutuyorum). Bu bütçede bana en uygun mouse olarak Scyrox V6 modelini buldum. Kullanan varsa mouse’un bir sorunu var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL civarı bütçem var ve claw-palm arası mouse tutuş şeklim var (palma daha yakın tutuyorum). Bu bütçede bana en uygun mouse olarak Scyrox V6 modelini buldum. Kullanan varsa farenin bir sorunu var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gayet iyi alınır güzel mouse ek olarak buna da bakabilirsin

Sorun değil de şarjının hızlı bitmesi can sıkıcı. 250 mah pil kapasitesi bulunuyor.
benim için hafiflik ve uzun ömürlü bir mouse olması daha önemli o yüzden pil kapasitesini düşük tutmayı düşünüyorum zaten

Gayet iyi alınır güzel mouse ek olarak buna da bakabilirsin
teşekkür ederim sen olsan hangisini alırdın

Alıştığım için mi bilmiyorum ama eski Katar Pro mousemle daha iyi oynuyordum ağırlığına mı alışamadım yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

3000 TL civarı bütçem var ve claw-palm arası mouse tutuş şeklim var (palma daha yakın tutuyorum). Bu bütçede bana en uygun mouse olarak Scyrox V6 modelini buldum. Kullanan varsa mouse’un bir sorunu var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alınır. Ben v8 modelini kullanıyorum çok memnunum. Şarjı hızlı bitiyo diye leri takma. 4 günde bir şarj ediyorum

Alıştığım için mi bilmiyorum ama eski Katar Pro mousemle daha iyi oynuyordum ağırlığına mı alışamadım yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
bende uzun süredir 100 120 gr civarı mouseler kullanıyodum ama arkadaşımın mouseunu kullandığımda hissiyatının ve kontrolünün çok daha iyi olduğunu fark ettim bir hafta civarı o mouseu kullandım ve bir kaç gündür kendi mouseum aşırı ağır gelmeye başladı biraz alışma meselesi bence bunlar
yani bence kullandıkça sende alışırsın tabi belki kas hafızası ağır mousea alıştığı için sorun yaşamış olabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı