Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000
Overwatch’ta rival 710 ile grandmastera çıktım widowmakerla. 4k falan hikaye. 1k oynasan yeter. Optimumun çok iyi videosu var bunun hakkında.

Telefonuna nasıl takıyosan takabilirsiniz hocam. Kafaya takmayın.
peki diyelim ki bir sorun yaşadım garanti konusu nasıl bir bilginiz var mı yardımcı oluyorlar mı

E belli neden bittiği o kadar hızlı. 1K ve 4K arasındaki farkı hissedemezsiniz. 1K kullanın.

Fark çok belli şekilde hissedilmiyor zaten ama bu kadar 8K Hz ile reklam edilen ve yapımcının 8K Hz ile övündüğü mouse kullanıyorum ve işlemcimde gayet yeterli neden kullanmayayım ki?

sağlam olması hoşuma gitti kırılmasını istemem bende sert kullanan birisiyim çünkü

kaç k hzde kullanıyodunuz siz
1k. Yeter de artar. Fazlasını hissedemzain zaten.

peki diyelim ki bir sorun yaşadım garanti konusu nasıl bir bilginiz var mı yardımcı oluyorlar mı
Wraith iyidir. Bi de dediğim gibi çok takıyosunuz kafaya. Scyrox kaliteli bir fare.

Fark çok belli şekilde hissedilmiyor zaten ama bu kadar 8K Hz ile reklam edilen ve yapımcının 8K Hz ile övündüğü mouse kullanıyorum ve işlemcimde gayet yeterli neden kullanmayayım ki?
işlemciniz nedir .bende i9 10850k serisi var sizce 8k veya 4k hz için yeterli midir

1k. Yeter de artar. Fazlasını hissedemzain zaten.

Wraith iyidir. Bir de dediğim gibi çok takıyosunuz kafaya. Scyrox kaliteli bir fare.

Hocam dediğimi anlamıyorsunuz sanırım mouse böyle pazarlandı ve böyle kullanmak istiyorum bu benim hatam değil.

Çünkü 8k saçma ve gerek yok. Finalmouse starlight alsan da 8k da gene çok hızlı biticek şarj. 8k kullanırsan bunu göze alcan. 8k zaten marketin stratejileri. 1k kullan geç. Arabanın tamamını aldım tamamını kullancam diyip her saniye gazı köklemek gibi bir şey bu.

işlemciniz nedir .bende i9 10850k serisi var sizce 8k veya 4k hz için yeterli midir
Hocam gerek yok cidden. Hiçbir fark yok 1k dan. Sadece marketing stratejileri bunlar. Satılsın diye yapılıyor. Farenin genel donanımı inanılmaz iyi zaten en üst seviyede. 1k fazlasıyla yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…