Scyrox V6 ayarları nasıl olmalı?

Hayır diğer kablosuz mouse'larda dongle'ı direkt usb girişine takıyorsun bitti. Bunda dongle'ı usb girişine kablo ile takıyorsun o sıkıntı. Hem dongle'ı taşıyorum hem kablosunu.
hocam hepsinde öyle işte o benim bildiğim direkt 2.4 ghz usb ile bağlantı yok hepsinde öyle dğeil mi

hocam hepsinde öyle işte o benim bildiğim direkt 2.4 ghz usb ile bağlantı yok hepsinde öyle dğeil mi
Nasıl yok bu Logitech'in falan kablosuz oyuncu fareleri bildiğimiz klasik 2.4ghz bağlantılı küçük usb dongle'ları değil mi?

yok hocam g pro x ve x 2 de de öyle
Haydaa harbi mi? O zaman hepsi sıkıntılı yok mu şöyle yer kaplamayan dongle'ı sadece 2.4 ghz usb girişi olan bir oyuncu faresi? Razer cross falan nasıl acaba

Hocam siz direkt 2.4 ghz usbsi ile 8k polling rate sağlayan bir mouse arıyorsanız muhtemelen öyle bir mouse yoktur 4k 8k hzlere ulaşması için ek dongle gerekiyor diye biliyorum hepsinde. Benim kullandığım farede sanırım 2.4 ghz usbyi 8k donglea takıp cihaza takınca kablo olmadan çift dongle ile polling rate sağlıyor galiba ama yanlış biliyorda olabilirim. Gerçi şuan benim fare modelim 5k olmuş birde o polling rate dongleını ayrı almanız gerekiyor o da ek 1.5k daha masraf ben o yüzden alamadım.

Hangi mouse hocam.

Competition mod açık olması çok şarj yemiyor mu? Onun dışındakiler aynı. Bir de lod 2mm kullanıyorum.

Lod da alışkanlığa göre hocam zaten biraz lod dediğimiz şey farenin sensörünün algıladığı yükseklik mesela sizinki 2mm de çalışır hareket edince arkadaşınki 1mm de.competition mode da FPS de iyi olur gecikme azaltır.

Haydaa harbi mi? O zaman hepsi sıkıntılı yok mu şöyle yer kaplamayan Dongle'ı sadece 2.4 GHz USB girişi olan bir oyuncu faresi? Razer cross falan nasıl acaba?

1K Hz olarak var gpx de fakat 2K 4K ya da 8K yok ama hikayeli oyunda size yeterli olabilir. Fakat o fiyata değer mi bilemem açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…