wenxy Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba az önce scyrox v6 sipariş ettim ve okuduğum coğu yorumda skatezleri pek önerilmiyor. Bu skatezleri gözüme kestirdim, herhangi bir öneriniz var mı? X-Raypad Obsidian - Universal Donuts Skates (Kırmızı) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba az önce scyrox v6 sipariş ettim ve okuduğum coğu yorumda skatezleri pek önerilmiyor. Bu skatezleri gözüme kestirdim, herhangi bir öneriniz var mı? X-Raypad Obsidian - Universal Donuts Skates (Kırmızı)
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #2 X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor) arkadaşım v6 için kullanıyor bana sorarsan bende esptiger yanzi kullanıyorum v8 için ama stokta yokmuş
X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor) arkadaşım v6 için kullanıyor bana sorarsan bende esptiger yanzi kullanıyorum v8 için ama stokta yokmuş
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 wenxy dedi: Merhaba az önce scyrox v6 sipariş ettim ve okuduğum coğu yorumda skatezleri pek önerilmiyor. Bu skatezleri gözüme kestirdim, herhangi bir öneriniz var mı? X-Raypad Obsidian - Universal Donuts Skates (Kırmızı) Genişletmek için tıkla... Merhabalar efendim, bende bir gün önce v6 sipariş ettim. Bu konuda çözüme ulaşırsanız mesajımı alıntılayıp yazar mısınız? Bunu aldım çok daha iyi oldu gibisinden.
wenxy dedi: Merhaba az önce scyrox v6 sipariş ettim ve okuduğum coğu yorumda skatezleri pek önerilmiyor. Bu skatezleri gözüme kestirdim, herhangi bir öneriniz var mı? X-Raypad Obsidian - Universal Donuts Skates (Kırmızı) Genişletmek için tıkla... Merhabalar efendim, bende bir gün önce v6 sipariş ettim. Bu konuda çözüme ulaşırsanız mesajımı alıntılayıp yazar mısınız? Bunu aldım çok daha iyi oldu gibisinden.
wenxy Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 829309 dedi: X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor) arkadaşım v6 için kullanıyor bana sorarsan bende esptiger yanzi kullanıyorum v8 için ama stokta yokmuş Genişletmek için tıkla... merhaba arasında ne gibi farklar var biliyormusunuz
829309 dedi: X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor) arkadaşım v6 için kullanıyor bana sorarsan bende esptiger yanzi kullanıyorum v8 için ama stokta yokmuş Genişletmek için tıkla... merhaba arasında ne gibi farklar var biliyormusunuz
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 25 Haziran 2025 #5 wenxy dedi: merhaba arasında ne gibi farklar var biliyormusunuz Genişletmek için tıkla... valla diğerini kullanmadım ama çok büyük fark yok diye biliyorum ama speed içinse xraypad daha hızlıymış arkadaşın dediğine göre
wenxy dedi: merhaba arasında ne gibi farklar var biliyormusunuz Genişletmek için tıkla... valla diğerini kullanmadım ama çok büyük fark yok diye biliyorum ama speed içinse xraypad daha hızlıymış arkadaşın dediğine göre
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 26 Haziran 2025 #6 Mousepadin Control ya da Hybrid ise X-Raypad Jade, mousepadin speed ise Obsidian.
wenxy Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 fushigurotoji dedi: Mousepadin Control ya da Hybrid ise X-Raypad Jade, mousepadin speed ise Obsidian. Genişletmek için tıkla... Wraith Ace Series Poron Mousepad / Storm uyumlu olurmu sizce
fushigurotoji dedi: Mousepadin Control ya da Hybrid ise X-Raypad Jade, mousepadin speed ise Obsidian. Genişletmek için tıkla... Wraith Ace Series Poron Mousepad / Storm uyumlu olurmu sizce
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 27 Haziran 2025 #8 @wenxy Storm kullanıyorsan Obsidian al. Zaten speed kumaş, bir de speed skatez alırsan fazla hassas olur.
@wenxy Storm kullanıyorsan Obsidian al. Zaten speed kumaş, bir de speed skatez alırsan fazla hassas olur.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #9 fushigurotoji dedi: @wenxy Storm kullanıyorsan Obsidian al. Zaten speed kumaş, bir de speed skatez alırsan fazla hassas olur. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar bende aynı soruyu soracaktım, %70 speed ve %30 control olan mouse pad için obsidian alınır değil mi? Mouse scyrox v6 modeli.
fushigurotoji dedi: @wenxy Storm kullanıyorsan Obsidian al. Zaten speed kumaş, bir de speed skatez alırsan fazla hassas olur. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar bende aynı soruyu soracaktım, %70 speed ve %30 control olan mouse pad için obsidian alınır değil mi? Mouse scyrox v6 modeli.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 27 Haziran 2025 #10 lavyy123 dedi: Hocam merhabalar bende aynı soruyu soracaktım, %70 speed ve %30 control olan mouse pad için obsidian alınır değil mi? Mouse scyrox v6 modeli. Genişletmek için tıkla... Evet sen de Obsidian alsan daha iyi olur ama Air değil düz Obsidian.
lavyy123 dedi: Hocam merhabalar bende aynı soruyu soracaktım, %70 speed ve %30 control olan mouse pad için obsidian alınır değil mi? Mouse scyrox v6 modeli. Genişletmek için tıkla... Evet sen de Obsidian alsan daha iyi olur ama Air değil düz Obsidian.