Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.652 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar Selam. Sipariş ettiğim Scyrox V6'yı az önce teslim aldım. İçinden kablosu, Dongle'ı ve skatezleri çıktı. Şu anda kablo ile bağlanıyorum ancak kablosuz bağlantıyı nasıl yapacağım?
Arkadaşlar Selam. Sipariş ettiğim Scyrox V6'yı az önce teslim aldım. İçinden kablosu, Dongle'ı ve skatezleri çıktı. Şu anda kablo ile bağlanıyorum ancak kablosuz bağlantıyı nasıl yapacağım?
swone Megapat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 109 Çözümler 1 8 Temmuz 2025 #2 Yuvarlak dongle gibi bir şey çıkıyor içinden oraya Type-C girişli kabloyu takman yeterli.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.652 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 swone dedi: Yuvarlak dongle gibi bir şey çıkıyor içinden oraya Type-C girişli kabloyu takman yeterli. Genişletmek için tıkla... Taktım sonra? tamamdır çözdüm. Bir de içinden skatezler çıktı ancak şunları çıkartarak yapıştırdım. Bunları çıkartmam gerekiyor muydu? Dosya Ekleri IMG_0561.jpeg 258,9 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 8 Temmuz 2025
swone dedi: Yuvarlak dongle gibi bir şey çıkıyor içinden oraya Type-C girişli kabloyu takman yeterli. Genişletmek için tıkla... Taktım sonra? tamamdır çözdüm. Bir de içinden skatezler çıktı ancak şunları çıkartarak yapıştırdım. Bunları çıkartmam gerekiyor muydu?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 8 Temmuz 2025 #4 Hxrea dedi: Taktım sonra? tamamdır çözdüm. Bir de içinden skatezler çıktı ancak şunları çıkartarak yapıştırdım. Bunları çıkartmam gerekiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Üstünde remove yazdığına göre evet çıkartman gerekiyordu
Hxrea dedi: Taktım sonra? tamamdır çözdüm. Bir de içinden skatezler çıktı ancak şunları çıkartarak yapıştırdım. Bunları çıkartmam gerekiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Üstünde remove yazdığına göre evet çıkartman gerekiyordu
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.652 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 nemye dedi: Üstünde remove yazdığına göre evet çıkartman gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım biliyor musun?
nemye dedi: Üstünde remove yazdığına göre evet çıkartman gerekiyordu Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım biliyor musun?