Scyrox V6 mi V8 mi yoksa farklı bir marka mouse mu alınmalı?

Bütçe
2000 3000

Asral

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE)

Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless
Arkadaşlar şu an Logitech G PRO Wireless LoL Edition kullanıyorum mouse degismek istiyorum sizce ne almalıyım? Maksimum bütçe 3000.

Arkadaşlar şu an Logitech G PRO Wireless LoL Edition kullanıyorum mouse degismek istiyorum sizce ne almalıyım? Maksimum bütçe 3000.

Tutuş şeklin palm veya fingertap ise Scyrox v6, claw ise Scyrox V8 al. Scyrox almaya paran varsa fazla düşünmene gerek yok. Scyrox şu anda farelerin yamalı gibi.

Tutuş şeklin palm veya fingertap ise Scyrox v6, claw ise Scyrox V8 al. Scyrox almaya paran varsa fazla düşünmene gerek yok. Scyrox şu anda farelerin yamalı gibi.

Hocam Wraith W60 limited soyledim Razer BlackShark v2HyperSpeed soyledim son mouse kaldı ama piyasa okdar cok fazla genişki kafam cok karısıyordu Scyrox benim de cok hosuma gitti Gaming.Gen.TR'den indirimle almayı dusunuyorum tutusumu tam bilmiyorum ama ne claw ne palm clawa bazen yakın gibi Logitech klonu diye V6 mı alsam acaba.

El ölcülerim 17 18.

Hocam mouse tutuş şekli yazıp karşılaştırın kendinizle en yakın olanı seçin veya buraya da atabilirisiniz.

Hocam gorsel olarak atayım simdi sizde bir bakın.

Buyurun hocam böyle tutuş.

Dosya Ekleri

• IMG_1367.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 40
Hocam tırnakların fareye deyiyorsa oynarken claw deymiyor fingertap ama fingertapa benziyor Google'dan bakabilirsin.

Yok hocam tırnaklarım degmiyor V6 alacağım o zaman tek begenmedigim kısım aşırı sade bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…