Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 Asral dedi: Yok hocam tırnaklarım degmiyor V6 alacağım o zaman tek begenmedigim kısım aşırı sade bir mouse. Genişletmek için tıkla... Hocam sade ve hafif olması mouse için daha iyi pişman olmasın sana söyleyeyim.
Asral dedi: Yok hocam tırnaklarım degmiyor V6 alacağım o zaman tek begenmedigim kısım aşırı sade bir mouse. Genişletmek için tıkla... Hocam sade ve hafif olması mouse için daha iyi pişman olmasın sana söyleyeyim.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #12 Musa Yiğit dedi: Hocam sade ve hafif olması mouse için daha iyi pişman olmasın sana söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu İyzico indirimi nasıl oluyor. Şu an setupum beyaz ama siyah setup icin klavye ve kulaklıkta aldım klavye W60 limited siyah mı beyaz mı mavi mi almalıyım.
Musa Yiğit dedi: Hocam sade ve hafif olması mouse için daha iyi pişman olmasın sana söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu İyzico indirimi nasıl oluyor. Şu an setupum beyaz ama siyah setup icin klavye ve kulaklıkta aldım klavye W60 limited siyah mı beyaz mı mavi mi almalıyım.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #13 Asral dedi: Bu İyzico indirimi nasıl oluyor. Şu an setupum beyaz ama siyah setup icin klavye ve kulaklıkta aldım klavye W60 limited siyah mı beyaz mı mavi mi almal. Genişletmek için tıkla... Bence en iyisi limited olan daha iyi uyar ama para vermek istemiyorsan siyah alabilirsin.
Asral dedi: Bu İyzico indirimi nasıl oluyor. Şu an setupum beyaz ama siyah setup icin klavye ve kulaklıkta aldım klavye W60 limited siyah mı beyaz mı mavi mi almal. Genişletmek için tıkla... Bence en iyisi limited olan daha iyi uyar ama para vermek istemiyorsan siyah alabilirsin.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #14 Musa Yiğit dedi: Bence en iyisi limited olan daha iyi uyar ama para vermek istemiyorsan siyah alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam limited versiyony aldım W60 da mavi yakısırmı siyah beyaz setupa bilemedim.
Musa Yiğit dedi: Bence en iyisi limited olan daha iyi uyar ama para vermek istemiyorsan siyah alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam limited versiyony aldım W60 da mavi yakısırmı siyah beyaz setupa bilemedim.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #15 Asral dedi: Hocam limited versiyony aldım W60 da mavi yakısırmı siyah beyaz setupa bilemedim. Genişletmek için tıkla... Mavi çok yakışmaz ama limited olan beyaz siyahlı çok iyi olur.
Asral dedi: Hocam limited versiyony aldım W60 da mavi yakısırmı siyah beyaz setupa bilemedim. Genişletmek için tıkla... Mavi çok yakışmaz ama limited olan beyaz siyahlı çok iyi olur.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #16 Musa Yiğit dedi: Mavi çok yakışmaz ama limited olan beyaz siyahlı çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Beyaz mı alayım diypsunuz hocam kulaklıgım tmaamen siyah ama.
Musa Yiğit dedi: Mavi çok yakışmaz ama limited olan beyaz siyahlı çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Beyaz mı alayım diypsunuz hocam kulaklıgım tmaamen siyah ama.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #17 Asral dedi: Beyaz mı alayım diypsunuz hocam kulaklıgım tmaamen siyah ama. Genişletmek için tıkla... Kral limited olan full beyaz değil ya bozmaz bence.
Asral dedi: Beyaz mı alayım diypsunuz hocam kulaklıgım tmaamen siyah ama. Genişletmek için tıkla... Kral limited olan full beyaz değil ya bozmaz bence.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #18 Musa Yiğit dedi: Kral limited olan full beyaz değil ya bozmaz bence. Genişletmek için tıkla... Beyaz mı siyah mı alayım hocam renk kpnusunda inanılmaz kararsız kaldım beyaz alıp siyah grip tape yapmayı dusunuyorum.
Musa Yiğit dedi: Kral limited olan full beyaz değil ya bozmaz bence. Genişletmek için tıkla... Beyaz mı siyah mı alayım hocam renk kpnusunda inanılmaz kararsız kaldım beyaz alıp siyah grip tape yapmayı dusunuyorum.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #19 Asral dedi: Beyaz mı siyah mı alayım hocam renk kpnusunda inanılmaz kararsız kaldım beyaz alıp siyah grip tape yapmayı dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama ben olsam limited alırdım yoksa senin gibi yapardım.
Asral dedi: Beyaz mı siyah mı alayım hocam renk kpnusunda inanılmaz kararsız kaldım beyaz alıp siyah grip tape yapmayı dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama ben olsam limited alırdım yoksa senin gibi yapardım.