I IGL000 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim?
Yuiis Decipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Mayıs 2025 #2 IGL000 dedi: Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Scyroxdakiler de yumuşak diye biliyorum ama kullanan birine sormak daha iyi olur. @Mantar09
IGL000 dedi: Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Scyroxdakiler de yumuşak diye biliyorum ama kullanan birine sormak daha iyi olur. @Mantar09
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.121 Makaleler 3 Çözümler 21 18 Mayıs 2025 #3 IGL000 dedi: Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alışırsın gayet de Click'leri gayet yumuşak hiç de kemikli bir yapıda değil basım hissiyatı gayet güzel.
IGL000 dedi: Palm tutuyorum güzel fakat şu an elimdeki Razer Basilisk V3 ve switchleri yumuşak. Scyrox'daki switche alışabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alışırsın gayet de Click'leri gayet yumuşak hiç de kemikli bir yapıda değil basım hissiyatı gayet güzel.