E emin1834 Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Fareyi bugün aldım sadece kablo ile çalışıyor bir türlü yapamadım sitede yazdığı gibi yaptım olmadı bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2025
Fareyi bugün aldım sadece kablo ile çalışıyor bir türlü yapamadım sitede yazdığı gibi yaptım olmadı bilen varsa yazabilir mi?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.044 Çözümler 6 3 Şubat 2025 #2 Dongle takmadınızmı.
K karadumangokay Decapat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 emin1834 dedi: Fareyi bugün aldım sadece kablo ile çalışıyor bir türlü yapamadım sitede yazdığı gibi yaptım olmadı bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kabloyu dongle’a takın biraz sert tam otursun sonra driver indirin scyrox.net’ten
emin1834 dedi: Fareyi bugün aldım sadece kablo ile çalışıyor bir türlü yapamadım sitede yazdığı gibi yaptım olmadı bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kabloyu dongle’a takın biraz sert tam otursun sonra driver indirin scyrox.net’ten
Kinexii Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Hocam cok sert bastirmak mi lazim kirilacak diye yapmadim bir şey
K karadumangokay Decapat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Kinexii dedi: Hocam cok sert bastirmak mi lazim kirilacak diye yapmadim bir şey Genişletmek için tıkla... Evet biraz zor oturuyor
Kinexii dedi: Hocam cok sert bastirmak mi lazim kirilacak diye yapmadim bir şey Genişletmek için tıkla... Evet biraz zor oturuyor