Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Obsidian dot skatez mi almalıyım? Jade dot skatez mi? Ayrıca nereden alabilirim? Wraith'de stoklar kalmamış.(fareyi cam değil kumaş mouse pad üzerinde kullanacağım Klasse Longteng)
Obsidian dot skatez mi almalıyım? Jade dot skatez mi? Ayrıca nereden alabilirim? Wraith'de stoklar kalmamış.(fareyi cam değil kumaş mouse pad üzerinde kullanacağım Klasse Longteng)
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 ben de merak ediyorum bilen biri aydınlatırsa bizi güzel olur.
emreilh Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 Xraypad jade beyaz dot skatez Alta 2 tane üste 2 tane takın, sensörün etrafındaki skatezi çıkartın, yani toplam 4 tane skatez olsun.
Xraypad jade beyaz dot skatez Alta 2 tane üste 2 tane takın, sensörün etrafındaki skatezi çıkartın, yani toplam 4 tane skatez olsun.
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 stokta yok sanırsam
3 3nyXa Decapat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #5 Mouse'dan memnun musunuz kasa yapısı nasıl?
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #6 3nyXa dedi: Mouse'dan memnun musunuz kasa yapısı nasıl? Genişletmek için tıkla... Henüz elime ulaşmadı herkes stok skatezlerin kötü olduğunu söylediği için konu açtım.
3nyXa dedi: Mouse'dan memnun musunuz kasa yapısı nasıl? Genişletmek için tıkla... Henüz elime ulaşmadı herkes stok skatezlerin kötü olduğunu söylediği için konu açtım.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.264 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Mart 2025 #7 Skatez ihtiyacı olan varsa ice v2 öneririm. Yeni hesap açınca 6 euro civarı yapıyor. Esports Tiger Mouse Paten Ayak ICE Versiyonu EÄrisi Kenar Oyun Faresi için Evrensel DIY Noktalar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Skatez ihtiyacı olan varsa ice v2 öneririm. Yeni hesap açınca 6 euro civarı yapıyor. Esports Tiger Mouse Paten Ayak ICE Versiyonu EÄrisi Kenar Oyun Faresi için Evrensel DIY Noktalar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #8 Silinen üye dedi: Skatez ihtiyacı olan varsa ice V2 öneririm. Yeni hesap açınca 6 euro civarı yapıyor. Esports Tiger Mouse Paten Ayak ICE Versiyonu EÄrisi Kenar Oyun Faresi için Evrensel DIY Noktalar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Eki Görüntüle 2452404 Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler.
Silinen üye dedi: Skatez ihtiyacı olan varsa ice V2 öneririm. Yeni hesap açınca 6 euro civarı yapıyor. Esports Tiger Mouse Paten Ayak ICE Versiyonu EÄrisi Kenar Oyun Faresi için Evrensel DIY Noktalar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Eki Görüntüle 2452404 Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler.
E Envert Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #9 Trinitykiller1 dedi: Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam wraith da daha ucuza geliyor hem 2 günde teslim ediliyor. (ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS)
Trinitykiller1 dedi: Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam wraith da daha ucuza geliyor hem 2 günde teslim ediliyor. (ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS)
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.264 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2025 #10 Envert dedi: hocam wraith da daha ucuza geliyor hem 2 günde teslim ediliyor. (ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS) Genişletmek için tıkla... Dün stok yoktu
Envert dedi: hocam wraith da daha ucuza geliyor hem 2 günde teslim ediliyor. (ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS) Genişletmek için tıkla... Dün stok yoktu