Scyrox V6 skatez önerisi

Bütçe
500
Obsidian dot skatez mi almalıyım? Jade dot skatez mi? Ayrıca nereden alabilirim? Wraith'de stoklar kalmamış.(fareyi cam değil kumaş mouse pad üzerinde kullanacağım Klasse Longteng)

Obsidian daha çok Hardpad veya Cam mousepad kullanıcıları için on numara seçenek ancak düz mousepad’lerde de kullanılmaz anlamına gelmez bu, obsidian kalitesi ayrı. Hardpad’ler Düz stok PTFE skatezler için gerçekten kabus. Çok hızlı aşınıyorlar. Fantech Helios II Pro S ile beraber Blade Y Hardpad kullanıyorum, skatezleri henüz değiştiremedim ancak içinden çıkan dot PTFE skatezleri taktım, geniş olanlara göre çok iyi oldu. Üstünde gelen geniş PTFE’ler 1 haftada mahvoldu, dot olanlar 2 aydır kullanıyorum aşınmaya başladılar bayağı. Yakında Wraith’ten obsidian dot skatez sipariş vereceğim.

Longteng kullanıyorum elinize ulaşınca haber verirseniz sevinirim ice V2 düşünüyorum.

Çin'den aldığım için daha yeni ulaştı elime 1-2 gün deneyimledim ben çok fark görmedim şimdilik ama biraz aşınınca daha iyi olduğunu duymuştum 1 hafta sonra ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…